Има някаква разлика там. Аз мокет не успях да прехвърля от 93+ на 92 без да трябва да се понареже, защото осовите идват на друго място. По късно мога да дам разстоянието от болт до болт. За съжаление другото ми типо не е при мен та да взема размер и там.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някои подобрения върху Типо
Collapse
X
-
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Колеги колата в момента не се кара поради липса на ГО, ГТП и А95.Сега като не я карам мога (с помощта на ,мой колега) да и нагласим мултимедията.Някой ако има излишен процесор и излишно дъно (с вградено видео) може да ми ги подари спокойно.Желателно е процесорчето да е мин. 1000 - 1200 мегахерца.Другите неща са посъбрани.Мониторчето е 7-ца,ама не е тъч.С едно разкостване на купето ще се изпере мокета (крайно наложително),ще се сложи всичката инсталация по мултимедията и аудиото и евентуално,ако се появят някъкви парички може и едно салонче от 146.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Е верно ли ще си сложиш мултимедиа. Аз това си го мисля сигурно от около 3 години обаче поради липса на време не е дошло на дневен ред.Искам да видя като го завършиш!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Проблем.На дъното не знам къде да включа старт бутона.Както и изпадна едно малко синичко окъсяване за пинчета и не зам от къде.Сложих захранване,хдд и го свързах с ел.мрежата.На дъното свети едно зелено диодче,и толкова незнам къде да боцна старт бутона и къде да сложа това окъсяване.Поразрових в гугъл и ми показа това http://hardwarebg.com/forum/showthre...0%B0..Това PWR при мен не го пише къде е.Сега незнам какво да правя.(захранването работи,хдд също)Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
за да пуснеш дъното окъси 6 и 8-мо краче от белия конектор.Като пиновете изглеждат така ( : : : : . ) на последния ред това което е само се пада 9-то . А на същия ред в другия край е 1-во.Демек трябва да окъсиш тези на горния ред в дясно.Незнам дали си ме разбрал. :DИзточник http://downloadmirror.intel.com/1520...траница 43-та
Коментар
-
На белия конектор както съм посочил на снимката съм набутал power sw (бутона за пускане е това)Там къдетосъм номерирал 1,2,3 пробвах да замостя с синия джъмпер.Кактои да комбинирам 1 и 2 или 2 и 3 няма файда.Немога да го пусна.Захранването го пробвах на друго ПЦ и си бачка.Харда го свързах и него към друго ПЦ-и той си работи.Разкостих си таблото и багажника,а още в домашни условия немога да го пусна.Момчето от което купих дъното с процесора е 1000% сиг,че работи.Сега ще направя една снимка да видите как съм свързал всичко.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар