от пунто мк2 май стават да
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някои подобрения върху Типо
Collapse
X
-
Замислям се дали да не ги махна мигачите от калниците.Ще ги преместя отпред на бронята под фаровете.Мисля,че на голф го правеха това и седеше приятно.Сега ще потърся снимки у vw форума.p.p.Нещо ей такова като на снимката.Под фаровете да са бели мигачи като на голфа с жълтички крушлета вътре.Дали ще седи добре?Пък и това с едната чистачка е добра идея.Както имам резервно моторче,може да пробвам.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Вчера свалих таблото да подменя каквото има изгоряло и да го почистя.Подмених всички лампи,а основното осветление на 3-те зони го подмених с лед ленти.Отзад го вързах така:Тази плстмаса седи над тази зелена подсветка:По същият начин сложих ленти и на основното осветление на чек контрола, и на трите уреда (вода,часовник и разходомер).Пуснах му ток и свети супер яко,ама немога да го снимам на тъмно да се види.Направих няколко неуспешни снимки които нямат нищо общо с реалността.Все пак ще ги покажа.Чудя се с бели километражи как ли ще изглежда таблото.Помня,че в раздела някъде имаше,сега ще потърся.Малко ме притеснява как ще го наложа.Някой нещо да каже по въпроса !?Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:_power_ написа:Ще ме прощавате ама бад луук на типо Хич не върви!Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
pecata написа:Нова задна броня:Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
Коментар
-
Pepi DesignsПисах ти и на ЛС,но и тука ще напиша,че не водим няква секретна кореспонденция.Бронята съвсем случайно я купих за 30лв от един пловдивчанин.Беше пусната в форума.То не е цяла броня,ами това от долу е добавка която е захваната с нещо като щипки за съвсем стокова броня.Колега от форума (VET) продаваше скоро и прагове и предна добавка абарт,ама аз нямах пари тогава (не че сега много имам ) и ги изпуснах.Предполагам,че може да се направи калъп,въпреки че ми се вижда трудна задача,ама който се занимава с това сигурно ще може.Не съм направил кой знае какво по моето,ама мен си ме радва.Истината е,че всичко си става с пари.Изпадали са доста интересни неща и редки за типо,ама като нямаш на момента парите да запазиш стоката и губиш.Сега зимата по оптиката на колата не се занимавам.Едно,че е студено,второ,че рано се стъмва и след работа е тъмно вече.Плановете на пролет (нека се позатопли малко).Ще боядисам джантите бели.Е,утре ще гледам твойте седичи стопове да видя дали ще мога да им измисля ремонт.Мисля да затъмня от задните стъкла назад + задното стъкло.Само,че не с тъмно фолио,нещо като 20% да речем.Още съм в дилема дали да отиде номера от задният капак в легло в горната част на бронята.Имам спойлер за 5-тата врата,ама и той чака топлото време.По лицето на колата имам идея отпред всичко да е черно.Решетката я изчистих и я направих черен мат.Искам фаровете мигачите да ги направя с едно черно фолио което е точно за тази работа и пропуска светлината,преди време видях едно браво с така направени фарове и ми взе акъла.В момента се занимавам с интериора.Тук до мен е таблото вече с лед осветление.Полирах му стъклото и сега трябва само дасе сглоби и сложи обратно.Само външната част (корубата) утре ще я нося в фирмата да я боядисват колегите.Събрал съм необходимите части за задни ел стъкла.Салона искам да го подменя с рекаро (това вече го знаеш).Тавана на колата ще се претапицира на лято-ще е нещо различно.Започнал съм работа и по аудио системата.Набавил съм повечето компоненти.В момента съм започнал и оформяне на багажника,ама съм го замразил за момента....абе мераклия съм и на колата и на мен си ми харесва.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар