Здравейте!Преди 10-на дена си купих едно волтметърче с сенник и стойка за колонката.Ето ги:+кутийка влакнест и обикновен кит.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някои подобрения върху Типо
Collapse
X
-
Утре ще го пръсна официално.Помеждудругото незнам как да го свържа така че при подаване на контакт да светка и да показва.Но само като подам на контакт и колата работи.Утре още снимки.Уреда го взех на промоция за 19лв.Стойката 9 лв.Сенничето 4лв.Харесва ми как се получава,а на Вас ?Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:Утре ще го пръсна официално.Помеждудругото незнам как да го свържа така че при подаване на контакт да светка и да показва.Но само като подам на контакт и колата работи.Утре още снимки.Уреда го взех на промоция за 19лв.Стойката 9 лв.Сенничето 4лв.Харесва ми как се получава,а на Вас ?Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
Колеги днес поразпитах тук-там с к’ъв спрей да цъкна стойката,насочиха ме колегите към спрей за брони.Бил издражлив.Взех от един колега един флакон на полвина пълен и пръснах:Това е спрея:Това е сега (пръснах го преди 15 мин.):А това е капачката на говорителя с махната мрежичка.В цвета на колата.Изглежда ми добре.Другата я пръснах преди време и ми харесва кака стой,та реших и тази да пръсна:Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
браво.сх1 написа:айде тъкмо ще кажеш как става номера мисля че нямат нищо общо кабелите на браво и типо но все пак предполагам ще добия някаква представаFiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар