Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някои подобрения върху Типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някои подобрения върху Типо

Здравейте!Преди 10-на дена си купих едно волтметърче с сенник и стойка за колонката.Ето ги:+кутийка влакнест и обикновен кит.
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Стойката беше доста широчка и трябваше да се реже за да легне добре на пластмасата.Извадих пирографа,олепих с тиксо и изрязах ненужното:...........
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

Ето как изглежда вече изрязано:Следва по един шев отвсякъде с пирографа:
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

браво колега за ентусиазма и аз искам да си сложа такива глезотиики ама като сам бос на тема ток не смея да пипам дано някои знае как се вързва и да се захващам и аз
        live is too short to drive VW

Коментар

После влакнест кит и фин след това:
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

Коментар

Следва яко шкурене с различни по абразивност шкурки,после пръскане с някъф спрей поради липса на шприц.Оглеждане на неравностите и пак кит и шлайфане:Вече ми е харесало как е станало и налагам уреда да видя как стои:
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

Утре ще го пръсна официално.Помеждудругото незнам как да го свържа така че при подаване на контакт да светка и да показва.Но само като подам на контакт и колата работи.Утре още снимки.Уреда го взех на промоция за 19лв.Стойката 9 лв.Сенничето 4лв.Харесва ми как се получава,а на Вас ?
              Fiat Tipo
              Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                Утре ще го пръсна официално.Помеждудругото незнам как да го свържа така че при подаване на контакт да светка и да показва.Но само като подам на контакт и колата работи.Утре още снимки.Уреда го взех на промоция за 19лв.Стойката 9 лв.Сенничето 4лв.Харесва ми как се получава,а на Вас ?
                много добре е станало колегадай още снимки
                Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Още снимки утре + снимки на още един елемент,но утре защото сега е тъмно и на лампа на виждам добре какво правя.
                  Fiat Tipo
                  Corsa b комби !

Коментар

браво колега добре се получава
                    ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                    Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                    Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Колеги днес поразпитах тук-там с к’ъв спрей да цъкна стойката,насочиха ме колегите към спрей за брони.Бил издражлив.Взех от един колега един флакон на полвина пълен и пръснах:Това е спрея:Това е сега (пръснах го преди 15 мин.):А това е капачката на говорителя с махната мрежичка.В цвета на колата.Изглежда ми добре.Другата я пръснах преди време и ми харесва кака стой,та реших и тази да пръсна:
                      Fiat Tipo
                      Corsa b комби !

Коментар

Утре предстои монтаж и ще покажа как е на колата.Надявам се да се получи това което очаквам.
                        Fiat Tipo
                        Corsa b комби !

Коментар

айде тъкмо ще кажеш как става номера мисля че нямат нищо общо кабелите на браво и типо но все пак предполагам ще добия някаква представа
                          live is too short to drive VW

Коментар

браво.сх1 написа:
                            айде тъкмо ще кажеш как става номера мисля че нямат нищо общо кабелите на браво и типо но все пак предполагам ще добия някаква представа
                            Е то за връзването на уреда,няма значение каква е колата,той в всяка кола си се връзва по един и същ начин.Утре ще покажа как е!
                            Fiat Tipo
                            Corsa b комби !

Коментар

Всичко ОК и много точно ,ама са чудя що само 1 уред ? ми не 3 ? ... дето са вика като е гарга да е рошева
                              >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
                              X