Първо искам да се извиня ако дублирам тема, ама наистина ми е трудно с търсачката - все нищо по темата ми излиза.Искам да попитам как се сменя километражът и обортомерът на Punto 1.2 16V . Много искам да ги сменя с бели , но се чудя сваля ли се прозорчето или изобщо как става, че не ми е много ясно, ааааааа и от къде мога да си купя бял километраж и обортомер и всичко тама по таблото, дето го искам бяло???!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
смяна на километража на Fiat Punto
Collapse
X
-
Re: смяна на километража на Fiat Punto
mims написа:Първо искам да се извиня ако дублирам тема, ама наистина ми е трудно с търсачката - все нищо по темата ми излиза.Искам да попитам как се сменя километражът и обортомерът на Punto 1.2 16V . Много искам да ги сменя с бели , но се чудя сваля ли се прозорчето или изобщо как става, че не ми е много ясно, ааааааа и от къде мога да си купя бял километраж и обортомер и всичко тама по таблото, дето го искам бяло???!!
-
Много е хубавко с бял, а дано ти пасне на тебе, аз ще му мисля...ама доколкото знам няма Пунто с бял, но може и да не знам всичко :D продължавам с търсенето...Хей момчетаааааааааа, ако някой помогне да си намеря ще бъда мнооого happy !Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
mims написа:Много е хубавко с бял, а дано ти пасне на тебе, аз ще му мисля...ама доколкото знам няма Пунто с бял, но може и да не знам всичко :D продължавам с търсенето...Хей момчетаааааааааа, ако някой помогне да си намеря ще бъда мнооого happy !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар