Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

възможно ли е да се скъси скоростния лост на фиат купе??

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

възможно ли е да се скъси скоростния лост на фиат купе??

Искам да попитам дали е възможно да се скъси лоста на скоростите,и дали ще имам проблеми с това?не ме интересуват дали ще влизат по трудно скоростите а само това да е по къс защото е като к*р и ме дразни Yellow_Flash_Colorz_PDT_47 благоодаря предварително

Re: възможно ли е да се скъси скоростния лост на фиат купе??

soundblaster99 написа:
    Искам да попитам дали е възможно да се скъси лоста на скоростите,и дали ще имам проблеми с това?не ме интересуват дали ще влизат по трудно скоростите а само това да е по къс защото е като к*р и ме дразни Yellow_Flash_Colorz_PDT_47 благоодаря предварително
    ЕМ то невъзможни неща няма Зимаш шлаифа и го режеш после си намираш топка дето се хваща без резба за него ... и си пич ма се пак си прецени колко да го резнеш и хвани някои да ти го даржи
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

ахам ясно мерси.а възможно ли е да имам проблеми с превключването на скорости като например запиране по някакъв начин?

Коментар

soundblaster99 написа:
        ахам ясно мерси.а възможно ли е да имам проблеми с превключването на скорости като например запиране по някакъв начин?
        Няма да имаш проблем,ако го отрежеш в рамките на разумното до около 3см. Първо си купи топка,и тогава прецени с колко.
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

мерси много.а да попитам има ли някакъв начин да забързам ел.стъклата,защото работят много бавно и скърцат като коза на баир !!

Коментар

Смажи ги
            Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Искат да се отвори моторчето да се почисти + чистене и смазване с нова смазка на жилата
              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

супер мерси момчета и момичета (ако има) за помоща ще кажа какво е станало

Коментар

:D и 1 акъл от мене несе хващай с ножовката освен ако неси някой с ръка 30-40 и нямаш никой в кофата :D

Коментар

Хаха ти тогава мен ме изкара баси якия.... работата е да имаш нов лист на ножовката, да знаеш как се реже правилно и да си се наял хубаво преди операцията, че да имаш ПОВЕР. Иначе може и с ъглошлайфа, ама трябва да я опаковаш цяааалата, дори и тавана, щото ще има инфекция. П.С. Пробвай първо като хващаш лоста по долу от топчето и така ще разбереш каква е разликата ако ти е по-къс
                    Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                    Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                    Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

ха е незнам аз като се наям ми се доспива хахаха :D иначе листа ми беше нов ама сигорно 30-на мин съм търкал кат луд ...

Коментар

durex_a написа:
                        ха е незнам аз като се наям ми се доспива хахаха :D иначе листа ми беше нов ама сигорно 30-на мин съм търкал кат луд ...
                        Значи слабо си търкал Наистина е по-добре с ножовката а не с флекса щото хвърчат стружки навсякъде
                        Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

фърна не фърка аз съм му се заканил ся че с ножовката се оказаа че съм го резнал прекалено свидливо и трябва още :D:D:D

Коментар

и така свалих кората на вратата и там дунапрените и наилоните но не знам как да откача моторчето схтото е забито зад една греда и сега работата е в застои.решил съм да махна и централната конзола цялата и да махна гумената гадория с която е покрита.некои може ли да ми даде напътствие как да го махна от решетките на парното до задния пепелник.мерси и съжалявам ако темата не е на правилното място

Коментар

Някъде имаше тема за махане на това гуменото.... със снимки с боядисване после...всичко
                              Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                              Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                              Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Working...
                              X