Искам да попитам дали е възможно да се скъси лоста на скоростите,и дали ще имам проблеми с това?не ме интересуват дали ще влизат по трудно скоростите а само това да е по къс защото е като к*р и ме дразни Yellow_Flash_Colorz_PDT_47 благоодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
възможно ли е да се скъси скоростния лост на фиат купе??
Collapse
X
-
Re: възможно ли е да се скъси скоростния лост на фиат купе??
soundblaster99 написа:Искам да попитам дали е възможно да се скъси лоста на скоростите,и дали ще имам проблеми с това?не ме интересуват дали ще влизат по трудно скоростите а само това да е по къс защото е като к*р и ме дразни Yellow_Flash_Colorz_PDT_47 благоодаря предварително>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Хаха ти тогава мен ме изкара баси якия.... работата е да имаш нов лист на ножовката, да знаеш как се реже правилно и да си се наял хубаво преди операцията, че да имаш ПОВЕР. Иначе може и с ъглошлайфа, ама трябва да я опаковаш цяааалата, дори и тавана, щото ще има инфекция. П.С. Пробвай първо като хващаш лоста по долу от топчето и така ще разбереш каква е разликата ако ти е по-късFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
и така свалих кората на вратата и там дунапрените и наилоните но не знам как да откача моторчето схтото е забито зад една греда и сега работата е в застои.решил съм да махна и централната конзола цялата и да махна гумената гадория с която е покрита.некои може ли да ми даде напътствие как да го махна от решетките на парното до задния пепелник.мерси и съжалявам ако темата не е на правилното място
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар