Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

възможно ли е да се скъси скоростния лост на фиат купе??

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: възможно ли е да се скъси скоростния лост на фиат купе??

soundblaster99 написа:
    Искам да попитам дали е възможно да се скъси лоста на скоростите,и дали ще имам проблеми с това?не ме интересуват дали ще влизат по трудно скоростите а само това да е по къс защото е като к*р и ме дразни Yellow_Flash_Colorz_PDT_47 благоодаря предварително
    При мен скоростния лост е рязан (от предишен собственик) и нямам грижи с влизането на скоростите, така че режи смело.
    Прикачени файлове

Коментар

Аз също искам да скъся лоста. Обаче при мен е малко по-сложно. С 1.2 мотор съм и задна предавка е с лост, който се дърпа нагоре и тогава се включва на задна. Идеи?

Коментар

soundblaster99 написа:
        и така свалих кората на вратата и там дунапрените и наилоните но не знам как да откача моторчето схтото е забито зад една греда и сега работата е в застои.решил съм да махна и централната конзола цялата и да махна гумената гадория с която е покрита.некои може ли да ми даде напътствие как да го махна от решетките на парното до задния пепелник.мерси и съжалявам ако темата не е на правилното място
        http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=24080&start=0
        Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
        Fiat Tipo 1991 - ex
        Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

Вторник прочетох тая тема, зарибих се и днеска клъцнах лоста с на дядо ми ножовката :D Доста по-удобно ми е Една топка ми е лоста и стърчеше нагоре.Сега направо заспа Давайте колеги - режете смело прътовете :D :D
          Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Е качете малко снимки как е станало де.И как сте закрепили жилото за задната след това.И аз искам да скъся малко моя.Чакам снимките ви

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Working...
            X