здравейте колеги дайте малко идеи как да и модна двигателя на бангията искам да му повиша мошноста с +10,20 кончета та тук в форума четох че се слагат турбо компресор, полират смукателни испускателни колектори,спортен филтър,право гърне,чип тунинг.Интересува ме ако портна главата ,плирам колекторите и сложа качествен спортен филтър,сменя гърнетата и бензиновата помпа вазможно ли е да има ефект в повишаването на мощноста кс
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
тунинг по двигателя bravo 1,6
Collapse
X
-
Re: тунинг по двигателя bravo 1,6
danzel написа:здравейте колеги дайте малко идеи как да и модна двигателя на бангията искам да му повиша мошноста с +10,20 кончета та тук в форума четох че се слагат турбо компресор, полират смукателни испускателни колектори,спортен филтър,право гърне,чип тунинг.Интересува ме ако портна главата ,плирам колекторите и сложа качествен спортен филтър,сменя гърнетата и бензиновата помпа вазможно ли е да има ефект в повишаването на мощноста ксСмятай дали си струва за тази бангия ,както се изрази ти?Да беше някое седичи или хгт ,да слагаш турбо ,да се заиграваш...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
danzel написа:здравейте колеги дайте малко идеи как да и модна двигателя на бангията искам да му повиша мошноста с +10,20 кончета та тук в форума четох че се слагат турбо компресор, полират смукателни испускателни колектори,спортен филтър,право гърне,чип тунинг.Интересува ме ако портна главата ,плирам колекторите и сложа качествен спортен филтър,сменя гърнетата и бензиновата помпа вазможно ли е да има ефект в повишаването на мощноста кс
Коментар
-
danzel написа:здравейте колеги дайте малко идеи как да и модна двигателя на бангията искам да му повиша мошноста с +10,20 кончета та тук в форума четох че се слагат турбо компресор, полират смукателни испускателни колектори,спортен филтър,право гърне,чип тунинг.Интересува ме ако портна главата ,плирам колекторите и сложа качествен спортен филтър,сменя гърнетата и бензиновата помпа вазможно ли е да има ефект в повишаването на мощноста кс
Коментар
-
Ако ще я правиш атмосферка .... ици ти каза най точният вариянт.. ако си я правиш ти и искаш да си я направиш както трябва приготви си 600 лв. и действай!Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар