Привет колеги, в другия форум гледам следната тема http://www.tuning.bg/forum/viewtopic...161054Като няма ограничение за мощността на колата, тоест излиза, че всеки може да си замери колата на Дино само за 30лв за предно и 50лв за 4x4 :D Не искам да прозвучи като реклама, нямам тази идея, а по скоро споделих с вас, че мисля да ходя да ми я мернат, не толко за да ми кажат каква ми е мощността на двигателя (те хората от завода са я дали тая информация), ами по скоро да видя дали ще има разлика в цифрите на бензин и на газ (карам с газов инжекцион), обобщено казано го правя от чисто любопитство, кажете вие какво мислите по темата Грешен раздел->ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Състезание за най мощна кола :))
Collapse
X
-
sUkI написа:Винаги има загуби и умрели коне Иначе мисля,че е безсмислено да се дават излишни пари и да видиш на газ какви показатели ще има...punto HGT
Коментар
-
didich написа:sUkI написа:Винаги има загуби и умрели коне Иначе мисля,че е безсмислено да се дават излишни пари и да видиш на газ какви показатели ще има...
Коментар
-
1912 написа:да ама при меренето за 80 лева имаш да си я настройваш да я гледаш и не е еднократно меренедокато за 30 лв ме съмнява ,,,,,
Коментар
-
biser_as написа:1912 написа:да ама при меренето за 80 лева имаш да си я настройваш да я гледаш и не е еднократно меренедокато за 30 лв ме съмнява ,,,,,
Got nos?
Коментар
-
Момци,мисля,че темата в тунинг.бг ще замре,в същност тя е била обречена още със създаването и.Ще попитате защо?Я им покажете нашата тема за Бугати Вейрън.Няма Дино,няма Уилма,няма Фред Флинстоун - там всичко е решено на асфалта!!!Така,че най мощната и бърза кола е....?!?Поздрави !Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
-
beast31 написа:Момци,мисля,че темата в тунинг.бг ще замре,в същност тя е била обречена още със създаването и.Ще попитате защо?Я им покажете нашата тема за Бугати Вейрън.Няма Дино,няма Уилма,няма Фред Флинстоун - там всичко е решено на асфалта!!!Така,че най мощната и бърза кола е....?!?Поздрави !punto HGT
Коментар
-
sUkI написа:biser_as написа:1912 написа:да ама при меренето за 80 лева имаш да си я настройваш да я гледаш и не е еднократно меренедокато за 30 лв ме съмнява ,,,,,
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар