Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фолио на задните стъкла

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе и аз не мога разбера цялата тая ситуция със затъмняването... В Германия, сега като гледам, всяка втора кола е със затъмнени задни и странични(задни) стъкла...Е то швабите са най-стриктните шофиори, пък си слагат.. Явно е разрешено и отзад.. Освен това, наистина са прави тези, които казват за баничарките и миркобусите.. Е те да не са на специален режим .. Mazgarev, това наше фабрично затъмнение на стъклата абсолютно по никакъв начин не спира слънчевите лъчи.. Отзад като возя 3ма и направо загиват горките.. Е как няма да си затъмня стъклата отзад, като не се отварят..Просто е грижа за здравето на другите ...
    FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

хмм тоя жорко е решил май само да се заяжда нещо а ти що не си затъмниш и предния джам? то малко че за задното нарушавам закона пък сега и отпред става мн нагло някакси ...
      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Anaboliy написа:
        хмм тоя жорко е решил май само да се заяжда нещо а ти що не си затъмниш и предния джам? то малко че за задното нарушавам закона пък сега и отпред става мн нагло някакси ...
        Той май писа, че и той е затъмнен.. Иначе за задното не се притеснявай,..казвай им, че я използваш като баничарка :D
        FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Иначе за задното не се притеснявай,..казвай им, че я използваш като баничарка :D
          Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
          селото се оказа точно в града

Коментар

Anaboliy написа:
            Хммм , абе не се заяждам ама хич даже , но както и да е ...иначе за задния - защо мислиш , че нарушаваш нещо си ? Я намери текст , който да забранява затъмнението на задния джам ?

Коментар

Веднъж ми се дървиха едни за щорите отзад (на Темпрата са фабрични). Казах им да се обърнат към производителя на автомобила... и се размина. Само че ми писаха фиш за закъснял преглед. Бе спрат ли те, все ще намерят за какво да те глобят...

Коментар

Taka е, на мен оня ден из Сф ресто ми върнаха даже за една изгоряла крушка ми искапе 20лв. иначе щял "да я спре от движение" направо умрях от смях, пазарихме се за 10лв да няма акт, но имах цяло 50 и цяло 20, дадох 50-ката и ми върна 35...ужас може скоро да почнат да издават фактури и касови бележки даже!
                N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                  Taka е, на мен оня ден из Сф ресто ми върнаха даже за една изгоряла крушка ми искапе 20лв. иначе щял "да я спре от движение" направо умрях от смях, пазарихме се за 10лв да няма акт, но имах цяло 50 и цяло 20, дадох 50-ката и ми върна 35...ужас може скоро да почнат да издават фактури и касови бележки даже!
                  Ми другия път си оправи светлините и не им давай пари. После КАТ взимали пари. Те и на мен да ми дават и аз ще взимам Аре стига глупости. По Темата: Можете да си слагате фолио на задните стъкла и КАТ нямат основание да ви глобяват.

Коментар

Мерси за ценния съвет не бях се сетил за това!
                    N.Y. State of Mind

Коментар

Относно изказването на gad3n за мога само да ти кажа пич чети по-между редовете и ще намериш една вратичка в този член при който не се споменава нищо за задното стъкло!!! А от личен опит мога да ти кажа че за задното стъкло немогат апсолутно нищо да ти кажат имам 2 коли и 2 те са напълно затъмнени назад и никой нищо не е казал за това нещо ! Чл. 105. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Забранява се ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им.

Коментар

има много коли които са със затъмнени прозорци колеги слагайте и не се бойте :Д

Коментар

Working...
                        X