Абе и аз не мога разбера цялата тая ситуция със затъмняването... В Германия, сега като гледам, всяка втора кола е със затъмнени задни и странични(задни) стъкла...Е то швабите са най-стриктните шофиори, пък си слагат.. Явно е разрешено и отзад.. Освен това, наистина са прави тези, които казват за баничарките и миркобусите.. Е те да не са на специален режим .. Mazgarev, това наше фабрично затъмнение на стъклата абсолютно по никакъв начин не спира слънчевите лъчи.. Отзад като возя 3ма и направо загиват горките.. Е как няма да си затъмня стъклата отзад, като не се отварят..Просто е грижа за здравето на другите ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фолио на задните стъкла
Collapse
X
-
Anaboliy написа:хмм тоя жорко е решил май само да се заяжда нещо а ти що не си затъмниш и предния джам? то малко че за задното нарушавам закона пък сега и отпред става мн нагло някакси ...FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Anaboliy написа:хмм тоя жорко е решил май само да се заяжда нещо а ти що не си затъмниш и предния джам? то малко че за задното нарушавам закона пък сега и отпред става мн нагло някакси ...
Коментар
-
Taka е, на мен оня ден из Сф ресто ми върнаха даже за една изгоряла крушка ми искапе 20лв. иначе щял "да я спре от движение" направо умрях от смях, пазарихме се за 10лв да няма акт, но имах цяло 50 и цяло 20, дадох 50-ката и ми върна 35...ужас може скоро да почнат да издават фактури и касови бележки даже!N.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:Taka е, на мен оня ден из Сф ресто ми върнаха даже за една изгоряла крушка ми искапе 20лв. иначе щял "да я спре от движение" направо умрях от смях, пазарихме се за 10лв да няма акт, но имах цяло 50 и цяло 20, дадох 50-ката и ми върна 35...ужас може скоро да почнат да издават фактури и касови бележки даже!
Коментар
-
Относно изказването на gad3n за мога само да ти кажа пич чети по-между редовете и ще намериш една вратичка в този член при който не се споменава нищо за задното стъкло!!! А от личен опит мога да ти кажа че за задното стъкло немогат апсолутно нищо да ти кажат имам 2 коли и 2 те са напълно затъмнени назад и никой нищо не е казал за това нещо ! Чл. 105. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Забранява се ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар