Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фолио на задните стъкла

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: w

$ abarth $ написа:
    jorko написа:
    аре сега някой да намери къде в закона пише думичката заден прозорец ? :D Не е забранен , значи могат да се хванат за палците точно за това
    хумм,ти май имаше и на предния джам
    аз и сега имам , обаче на страничните не и мнооого рядко някой се светка

Коментар

Пичове, аз до колкото знам има точка в закона която позволява затъмняване на цялата кола, ако от това зависи сигурността на пътниците в колата ... но там точно се изяснява, че хората които се возят (карат) трябва да са минали преглед в КАТ за установяване на статута на колата (кой вози кой я кара) така че тъмните стъкла ... говорим за предни задни странични ако искате и огледалата за задно виждане си затъмнете ... но трябва да има Констатация от чичко полицай ... по възможност този който стой на най удобното кресло във вашето МВР ... така че ако имате връзки в полицията ... атака ... подпишат ли ... и да ви спират ... голямо важно ...
      Fiat Ritmo Abarth 105tc

Коментар

Добре де... като затъмните стъклата, та какво...?Сериозно ви питам... защото аз не мога да открия нищо "яко" в това...Освен това нашите коли (поне за моята знам), че имат зеленикаво затъмнение на стъклата, което се вижда отвън навътре но не и обратното... т.е. хората са си го направили фабрично, така че да не горят вътре пластмасите и т.н.По-скоро да ви питам дали знаете дали се продават някъде такива лепенки които се слагат в горната част на предното стъкло за да пазят очите от слънцето късно следобед... и колко струват? (някои така си ги правят фабрично, но моята няма...)П.П.: Много пъти ми се случва така някой "ГЪЗар" като си е затъмнил джамовете и карам зад него не виждам нищо какво става напред... е това хубаво ли е? Естествено че трябва да е забранено...
        FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Mazgarev написа:
          Добре де... като затъмните стъклата, та какво...?Сериозно ви питам... защото аз не мога да открия нищо "яко" в това...Освен това нашите коли (поне за моята знам), че имат зеленикаво затъмнение на стъклата, което се вижда отвън навътре но не и обратното... т.е. хората са си го направили фабрично, така че да не горят вътре пластмасите и т.н.По-скоро да ви питам дали знаете дали се продават някъде такива лепенки които се слагат в горната част на предното стъкло за да пазят очите от слънцето късно следобед... и колко струват? (някои така си ги правят фабрично, но моята няма...)...
          в магазините за аксесоари има такива ленти и даже са преливащи
          Mazgarev написа:
          П.П.: Много пъти ми се случва така някой "ГЪЗар" като си е затъмнил джамовете и карам зад него не виждам нищо какво става напред... е това хубаво ли е? Естествено че трябва да е забранено...
          да забранят бусовете и баничарките не щеш ли ? :P П.П. Земи си джип и ще гледаш над колите

Коментар

да забранят бусовете и баничарките не щеш ли ? :P П.П. Земи си джип и ще гледаш над колите
            селото се оказа точно в града

Коментар

аве хора... не ви разбирам заяждането...аз изказвам мнение, едновременно с което ви задавам въпрос... защо са ви тъмните стъкла... какво печелите от това?Отговорете на този въпрос вместо излишно да ми остроумничите... ако ми кажете защо го правите... де да знам и аз може да предприема такава стъпка...Изказах мнение, че за мен лично тъмните стъкла са във вреда само... и се надявам да разбера защо са в + за някои хора...Основното им предназначение е да се крие пътуващата VIP персона в автомобила...Знам за някои че си слагат тъмни стъкла, за да се пзаят от лъчите на слънцето. Но нашите коли разполагат с такива фабрични прозрачни стъкла, които спират лъчите... Та за туй ми е питането...П.П.: Ще карам каквото аз си поискам!

Коментар

Пък каквото палката покаже )Давайте смело момчета те ще ни взимат ПЦтата и ше ни съдат за глупости пък са за едни стълка ли ...
                Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Какво фолио изпозвате,че с тва от илинеци не можах ме да напрайме ни една кола читаво(един форд,едно голфче,а на мойта даже махнах и стъклата и пак стана зле )Или ина неква тънкост,яа кажете

Коментар

абе и аз се чудя- взех преди едно, и сега започна отдолу да се зачепва при отваряне на прозорците (вече не може да се отварят защото ще се отлепи цялото) и сега незнам от къде и какво да взема.А и да питам от къде може да се вземе хубава щора (перде) за задното стъкло- защото повечето са някакви гумени боклуци.А за въпроса защо ги затъмняваме много просто- на мен вече един път ми "отвориха" задния прозорец да ми извадят колоните от кората и от както съм ги потъмнил всичко е тип топ.
                    Tofas- Sahin 1.6 карб.

Коментар

Anaboliy написа:
                      Пък каквото палката покаже )Давайте смело момчета те ще ни взимат ПЦтата и ше ни съдат за глупости пък са за едни стълка ли ...
                      Е дай и предните де
                      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Mazgarev написа:
                        аве хора... не ви разбирам заяждането...
                        засега не съм се заяждал
                        Mazgarev написа:
                        аз изказвам мнение, едновременно с което ви задавам въпрос... защо са ви тъмните стъкла... какво печелите от това?
                        печеля защита от разлигавени погледи какво имам в колата и кроткост при общуването на пътя
                        Mazgarev написа:
                        Основното им предназначение е да се крие пътуващата VIP персона в автомобила...Знам за някои че си слагат тъмни стъкла, за да се пзаят от лъчите на слънцето. Но нашите коли разполагат с такива фабрични прозрачни стъкла, които спират лъчите...
                        наблегни на второто и ще имаш спокоен сън
                        Mazgarev написа:
                        П.П.: Ще карам каквото аз си поискам!
                        на мен лично не ми пука какво караш :D

Коментар

@jorko: добър отговор а последното го написах защото даваше съвети джип да си купя... за това

Коментар

Mazgarev написа:
                            @jorko: добър отговор а последното го написах защото даваше съвети джип да си купя... за това
                            тва е моито виждания по тоз въпрос ....

Коментар

аве пичове незнам какво фолио сте ползвали, но моето е от 5 лв и нямам никакви ядове, а за техника и тънкости естествено че си има Ако има много навити може да направим среща за слагане на фолйо :D А за предните стъкла ... ми несъм чак толкова луд :D
                              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Anaboliy написа:
                                аве пичове незнам какво фолио сте ползвали, но моето е от 5 лв и нямам никакви ядове
                                какви ядове
                                Anaboliy написа:
                                а за техника и тънкости естествено че си има
                                повече , от колкото предполагаш
                                Anaboliy написа:
                                за предните стъкла ... ми несъм чак толкова луд :D
                                Що ?

Коментар

Working...
                                X