Пичове, аз до колкото знам има точка в закона която позволява затъмняване на цялата кола, ако от това зависи сигурността на пътниците в колата ... но там точно се изяснява, че хората които се возят (карат) трябва да са минали преглед в КАТ за установяване на статута на колата (кой вози кой я кара) така че тъмните стъкла ... говорим за предни задни странични ако искате и огледалата за задно виждане си затъмнете ... но трябва да има Констатация от чичко полицай ... по възможност този който стой на най удобното кресло във вашето МВР ... така че ако имате връзки в полицията ... атака ... подпишат ли ... и да ви спират ... голямо важно ...
Добре де... като затъмните стъклата, та какво...?Сериозно ви питам... защото аз не мога да открия нищо "яко" в това...Освен това нашите коли (поне за моята знам), че имат зеленикаво затъмнение на стъклата, което се вижда отвън навътре но не и обратното... т.е. хората са си го направили фабрично, така че да не горят вътре пластмасите и т.н.По-скоро да ви питам дали знаете дали се продават някъде такива лепенки които се слагат в горната част на предното стъкло за да пазят очите от слънцето късно следобед... и колко струват? (някои така си ги правят фабрично, но моята няма...)П.П.: Много пъти ми се случва така някой "ГЪЗар" като си е затъмнил джамовете и карам зад него не виждам нищо какво става напред... е това хубаво ли е? Естествено че трябва да е забранено...
Добре де... като затъмните стъклата, та какво...?Сериозно ви питам... защото аз не мога да открия нищо "яко" в това...Освен това нашите коли (поне за моята знам), че имат зеленикаво затъмнение на стъклата, което се вижда отвън навътре но не и обратното... т.е. хората са си го направили фабрично, така че да не горят вътре пластмасите и т.н.По-скоро да ви питам дали знаете дали се продават някъде такива лепенки които се слагат в горната част на предното стъкло за да пазят очите от слънцето късно следобед... и колко струват? (някои така си ги правят фабрично, но моята няма...)...
в магазините за аксесоари има такива ленти и даже са преливащи
Mazgarev написа:
П.П.: Много пъти ми се случва така някой "ГЪЗар" като си е затъмнил джамовете и карам зад него не виждам нищо какво става напред... е това хубаво ли е? Естествено че трябва да е забранено...
да забранят бусовете и баничарките не щеш ли ? :P П.П. Земи си джип и ще гледаш над колите
аве хора... не ви разбирам заяждането...аз изказвам мнение, едновременно с което ви задавам въпрос... защо са ви тъмните стъкла... какво печелите от това?Отговорете на този въпрос вместо излишно да ми остроумничите... ако ми кажете защо го правите... де да знам и аз може да предприема такава стъпка...Изказах мнение, че за мен лично тъмните стъкла са във вреда само... и се надявам да разбера защо са в + за някои хора...Основното им предназначение е да се крие пътуващата VIP персона в автомобила...Знам за някои че си слагат тъмни стъкла, за да се пзаят от лъчите на слънцето. Но нашите коли разполагат с такива фабрични прозрачни стъкла, които спират лъчите... Та за туй ми е питането...П.П.: Ще карам каквото аз си поискам!
Какво фолио изпозвате,че с тва от илинеци не можах ме да напрайме ни една кола читаво(един форд,едно голфче,а на мойта даже махнах и стъклата и пак стана зле )Или ина неква тънкост,яа кажете
абе и аз се чудя- взех преди едно, и сега започна отдолу да се зачепва при отваряне на прозорците (вече не може да се отварят защото ще се отлепи цялото) и сега незнам от къде и какво да взема.А и да питам от къде може да се вземе хубава щора (перде) за задното стъкло- защото повечето са някакви гумени боклуци.А за въпроса защо ги затъмняваме много просто- на мен вече един път ми "отвориха" задния прозорец да ми извадят колоните от кората и от както съм ги потъмнил всичко е тип топ.
аз изказвам мнение, едновременно с което ви задавам въпрос... защо са ви тъмните стъкла... какво печелите от това?
печеля защита от разлигавени погледи какво имам в колата и кроткост при общуването на пътя
Mazgarev написа:
Основното им предназначение е да се крие пътуващата VIP персона в автомобила...Знам за някои че си слагат тъмни стъкла, за да се пзаят от лъчите на слънцето. Но нашите коли разполагат с такива фабрични прозрачни стъкла, които спират лъчите...
аве пичове незнам какво фолио сте ползвали, но моето е от 5 лв и нямам никакви ядове, а за техника и тънкости естествено че си има Ако има много навити може да направим среща за слагане на фолйо :D А за предните стъкла ... ми несъм чак толкова луд :D
Коментар