Колеги имам две питания:знае ли някой място където могат да ми сложат фолио на задните стъкла и ако може без да си оставят ръцете???!!!другото ми питане засяга това - до колко % е позволено да се затъмнява прозореца на багажника?става въпрос за леко затъмняване не искам да приличам на Голфа /300кс/ /който е чел статията
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фолио на задните стъкла
Collapse
X
-
аз направих запитване към КАТ и ето отговора да не се чудите ... ЗДВП Във връзка с Ваше запитване Ви уведомяваме, че не се допуска ограничаване на видимостта на стъклата, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им. Такова ограничаване на видимостта и намаляване на прозрачността се допуска само на стъклата на задните врати на леките автомобили при наличие на огледала за обратно виждане от двете страни на автомобила /чл. 105 от ЗДП/. NPP-KAT SDVRMadness Motorsport
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world domination.
-
Anaboliy написа:КАТ е МАФИЯ!! То тва е ясно, но и аз съм решил да затъмня задното стъкло... пък куките да си ...ката да пробват да ме настигнат :P
Коментар
-
Sven написа:Място незнам, но можеш и сам да го направиш много е просто! Продават се ролки за по 3-5лв. на цървуленци или в някои магазин за авто аксесоари.Продавача ще то обясни как става. Резултата е много добър. За всички без задните странични мисля че е до 30% или 25 нещо такова, то придава зеленикав цвят на стъклото и пак затъмнява. При по голямо затъмнение нощно време почти нищо се невиди!! Наи добрия варянт е щора на ролка, слагаш си я на кората и когато ти е кеф си я вдигаш, има много хубави щори и придават хубав вид, по стилно по удобно и т.н....
Коментар
-
tzetzo_slavista написа:Във София карам постоянно със щора и я свалям само извънградско.До сега полицаите не са ми правили проблем.А предимството е че ако се заядът-просто я сваляш,фолиото неможеш.Аз бих се оправдал,че не искам някой наркоман да ми изтрагне колоните например!
Коментар
-
Dedra 2.0 написа:Принципно и фолиото можеш да свалиш.Но пък ако свалиш щората след като вече са те хванали няма да ти простят По същата логика ако караш с превишена скорост и пред тях намалиш няма ли да си вземеш актаFiat Punto 1.7 TD
Коментар
-
Mescalin написа:чат пат срещам коли които са затъмнени на 100% без предния джам. интересено ми е на късмет ли разчитат или има няква врътка.
Коментар
-
q
Dedra 2.0 написа:Mescalin написа:чат пат срещам коли които са затъмнени на 100% без предния джам. интересено ми е на късмет ли разчитат или има няква врътка.селото се оказа точно в града
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар