Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проектът BRAVA!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проектът BRAVA!

Здравейте , както се вижда съм пресен тук.. и искам да трансформирам напълно Fiat Brava 1.4 12v 80к.с.До сега не съм си имал работа с фиат затова съм и тук! Като казвам "трансформирам" го казвам буквално! Автомобилът ще се намаже много като оптичен и силов тунинг ! Бюджета е скромен , така че нямам намерение да се отпускам много !Така ще започна от двигателя като цяло искам да постигна нещо около 250-300 кончета като мощност и няма ли да е по-добре да се монтира V-образен мотор?За екстериора работя по собствен проект и нямам нужда от помощ за момента.Искам да я налея с съвременно оборудване като навигация , парктроник и т.н е желая да разбера вашето мнение и предложение

"бюджетът е скромен" противоречи на "250-300 кончета"...без турбина не виждам как ще ги постигнеш. а за В-образен пък ти трябва и различно турбо. един от вариантите е 5-цилиндров мотор.разбира се можеш да ползваш употребявани части и турбина, но тогава колата няма да е толкова надеждна. ако ще е само за шоуто и няма да я ръчкаш - тогава наистина може и с малко пари...пожелавам ти успех, това са дейности, които трябва да те радват...
    В сервиза съм!

Коментар

а

като казах скромен нямах предвид нищожен , а достатъчен :D мерси

Коментар

колега нищо лично но си избрал най неподходящата кола.По-добре да беше браво и да му боднеш един двигател от тема или купе турбо и си готов.А и за брава няма много спойлери и раздувки.
        Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

j

по поръчка са раздувките. знам че колата не е подходяща но трябва да е тя ще бъде нещо подобно с леки раздувки
          Прикачени файлове

Коментар

Колега един сериозен въпрос...Имаш ли книжка? :DНе,че нещо ама майче много си прекалил с клавиатурните състезания...Карай си така количката и не се вкарвай в филми :D

Got nos?

Коментар

a

няма нищо сложно в направата на точно този екстериор.....както казах въпроса ми е основно към силовия тунинг...а това дали имам книжка не мисля че е решение нито на моите нито на твоите проблеми :D

Коментар

Re: Проектът BRAVA!

casper написа:
                Здравейте , както се вижда съм пресен тук.. и искам да трансформирам напълно Fiat Brava 1.4 12v 80к.с.До сега не съм си имал работа с фиат затова съм и тук! Като казвам "трансформирам" го казвам буквално! Автомобилът ще се намаже много като оптичен и силов тунинг ! Бюджета е скромен , така че нямам намерение да се отпускам много !Така ще започна от двигателя като цяло искам да постигна нещо около 250-300 кончета като мощност и няма ли да е по-добре да се монтира V-образен мотор?За екстериора работя по собствен проект и нямам нужда от помощ за момента.Искам да я налея с съвременно оборудване като навигация , парктроник и т.н е желая да разбера вашето мнение и предложение
                Колега браво за ентусиазма,но вместо да наливаш пари в тази кола си вземи нещо новичко или което може да бега.Като гледам нещата които искаш да правиш с тази "скомен" или както си писал достатъчен бюджет едва ли ще се справиш-поне 7000-8000 ще ти трят за да се напраи като хората.А човек захване ли се с такъв проект парите никога не са достатъчни.В този ценови диапазон ще намериш нещо ако не голяма бегачка то доста по съвременно.Ти си знаеш все пак-Успех в начинанието!
                Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Re: a

casper написа:
                  няма нищо сложно в направата на точно този екстериор.....както казах въпроса ми е основно към силовия тунинг...а това дали имам книжка не мисля че е решение нито на моите нито на твоите проблеми :D
                  Колега,от думите ти виждам,че халхабер си нямаш от силов тунинг без да се обиждаш.Как ги мислиш тези филми и представа си нямам,ако си решил да покачиш конски сили с лепенки ,може и да стане към 250-300 коня...Съвета ми е друга кола или 20вт с гарет т3/т4 къстъм колектор,чип генерация и може да хванеш над 250кончета,но всичко това според мен е мираж

Got nos?

Коментар

това е така но както вече казах брадвата че бъде модифицирана ....когато се оправи времето окончателно ще започна със приятели а пък ще видим какво ще се получи .... все още чакам предложения как да вдигнем мощността или какво моторче ще й пасне най-добре.

Коментар

sUkI написа:
                      casper написа:
                      Колега,от думите ти виждам,че халхабер си нямаш от силов тунинг без да се обиждаш.Как ги мислиш тези филми и представа си нямам,ако си решил да покачиш конски сили с лепенки ,може и да стане към 250-300 коня...Съвета ми е друга кола или 20вт с гарет т3/т4 къстъм колектор,чип генерация и може да хванеш над 250кончета,но всичко това според мен е мираж
                      времето ще покаже! Относно лепенките няма да стане тъй като важат само в ПК....по двигателя ще се работи в Бургас , по оптиката в с.Роза ( ямболско ) интериора и оборудването ще ги правя лично аз!

Коментар

casper написа:
                        ....по двигателя ще се работи в Бургас
                        щом си решил къде ще се прави мотора трябва да знаеш и какво и как ще се получи, че 300 коня не се получават току-така А иначе мотора е само един - Фиат Купе/Ланчиа Делта 2.0 16ВТ, за леко намаляване на бюджета може и 2.0 8ВТ
                        sigpic
                        Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                        475HP 11,5/1,9/191
                        YouTube

Коментар

Къде в Бургас, че ми става интересно
                          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

s

в меден рудник не е в сервиз частно лице ще се занимава

Коментар

Re: s

casper написа:
                              в меден рудник не е в сервиз частно лице ще се занимава
                              Сложете му w12 ,че вала от 1.4 да не излезне през капака да те види Придържай се към заглавието на темата!Считай го за предупреждение!Модераторски екип на fiat-bg.org

Got nos?

Коментар

Working...
                              X