Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нещо и от мен :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Не ми харесва.
    а защо не ти харесва?
    Фиат завинаги!!!!
    Фиат Типо-1.4 75кс.
    Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
    фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта

Коментар

DragonHeart написа:
      emzo написа:
      Не ми харесва.
      а защо не ти харесва?
      Всеки си има мнение ..аз се постарах да го направа и ми допада постигнах ефекта(поне според мен ) не се получи перфектно де но това е за сега по на там ще го оправа като взема новите фарове

Коментар

И на мен не ми харесва така,но ако го направиш така както аз си позволих да надраскам снимката ти ще е по-добре
        Fiat Punto`04 1.2 60hp.
        Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
        ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

такива лампички и аз имам от година и половина.... ама са мн по добри от тези..... и мн по яко сум ги напраил ама от както видях един Ром с Калибра с такива същите ги изкормих..................
          dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
            такива лампички и аз имам от година и половина.... ама са мн по добри от тези..... и мн по яко сум ги напраил ама от както видях един Ром с Калибра с такива същите ги изкормих..................
            E Тунинга за ЦИГАНИТЕ ще го забраним ! :D
            >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

....отиват си много с регистрацията...
              Uno Turbo RulZz

Коментар

Turbolan написа:
                ....отиват си много с регистрацията...
                нали Не знам, как може да си слагате такива селянии по колите. Но въпрос на вкус казало кучето, обърнало се и си облизало задника....................
                ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                Jet Black E46 M3

Коментар

PK ..... без коментар....

Коментар

lithrone написа:
                    Е вие не сте по-далеч РВ .Иначе човека е от Радомир и не е от Перник.Поне съдя по снимката, защото тази къща отзад ми се вижда бившата фирма дето работех за ядки и т.н.Относно лентите и аз никога не бих сложил, защото според мен е селяния и всеки 2-ри си слага!Дори и ангелски очи ми се вижда вече селско!Без да се обиждате колеги, но това си е мое лично мнение!

Ex: Fiat Brava 1.4 12V 80 к.с. 1997г.

Коментар

и на мен не ми харесва но все пак колегата прави с колата си каквото му харесва,PK ..
                      1.6 16v Abarth

Коментар

sad циганийката ... неме радва и мен нещо още повече синьо ...

Коментар

stormi написа:
                          lithrone написа:
                          Е вие не сте по-далеч РВ .Иначе човека е от Радомир и не е от Перник.Поне съдя по снимката, защото тази къща отзад ми се вижда бившата фирма дето работех за ядки и т.н.Относно лентите и аз никога не бих сложил, защото според мен е селяния и всеки 2-ри си слага!Дори и ангелски очи ми се вижда вече селско!Без да се обиждате колеги, но това си е мое лично мнение!
                          Макар че и тук в Плд има мн такива сме дооооста по далеч от PK

Коментар

lithrone написа:
                            stormi написа:
                            lithrone написа:
                            Макар че и тук в Плд има мн такива сме дооооста по далеч от PK
                            Абе да ти кажа и в буквите почти няма разлика РВ, РК все тая.Все селяния :D

Ex: Fiat Brava 1.4 12V 80 к.с. 1997г.

Коментар

В тоя форум има доста експерти по селяния,изглежда с дългогодишен опит.Екстра са лентите,просто синия цвят е банален.Бяла светлина по ще отива.
                              Fiat Tipo
                              Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                                В тоя форум има доста експерти по селяния,изглежда с дългогодишен опит.Екстра са лентите,просто синия цвят е банален.Бяла светлина по ще отива.
                                ТурЯй на типото със зимните гуми и ни мой са плаши

Коментар

Working...
                                X