Mitko написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
турбо за типо 1,4 ???
Collapse
X
-
Гост
-
Аз мисля, че цялата процедура е напълно постижима, но с много, много пари за добър резултат. Е то много е относително окачествяване но... защо мисля така съм написал в по-горните постове. А какво време и нерви ще отидат!! Тях кой ще ти ги плати А и без да искам да обидя някого, знаеш какви са майсторите в нашата родина. По-добрият вариант е да продадеш/купиш по-мощно Типо или каквото ти харесва. А най-добрия вариант е да постъпиш като Jorko и Fil, ама там много пари ще отидат...
Коментар
-
pugsy написа:приятел от морга ми предлага двигател за типо 2.0 16v със скорости и цялото окачване и ел инсталация за около 800 лв ми каза.Дали е по изгодно отколкото двигател на уно турбо.И ако има някой с такъв двигател нека каже какви са му разходите и по двигателят и като харчене_______________________________________
0885261834
Коментар
-
Selqatin написа:pugsy написа:приятел от морга ми предлага двигател за типо 2.0 16v със скорости и цялото окачване и ел инсталация за около 800 лв ми каза.Дали е по изгодно отколкото двигател на уно турбо.И ако има някой с такъв двигател нека каже какви са му разходите и по двигателят и като харчене
Коментар
-
Гост
bebop написа:На теория се прави с медна гарнитура. Доста по-дебела.
Коментар
-
jorko написа:Selqatin написа:pugsy написа:приятел от морга ми предлага двигател за типо 2.0 16v със скорости и цялото окачване и ел инсталация за около 800 лв ми каза.Дали е по изгодно отколкото двигател на уно турбо.И ако има някой с такъв двигател нека каже какви са му разходите и по двигателят и като харчене_______________________________________
0885261834
Коментар
-
Selqatin написа:jorko написа:Selqatin написа:pugsy написа:приятел от морга ми предлага двигател за типо 2.0 16v със скорости и цялото окачване и ел инсталация за около 800 лв ми каза.Дали е по изгодно отколкото двигател на уно турбо.И ако има някой с такъв двигател нека каже какви са му разходите и по двигателят и като харчене
Коментар
-
jorko написа:турбинката плаши, но като разбереш как да я караш за да се разбирате , проблемите са рядкост_______________________________________
0885261834
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар