Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

чиптунинг на фиат брава тд100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

чиптунинг на фиат брава тд100

здравейте някой може ли да ми каже дали мога по някакъв начин да вдигна конете на тд100 евентуално ако се сложи турбо от тд125 дли ще има някакъв ефект и дали изобщо ще пасне. Четох някаде че са направили тд100 на 120 коня но не пишеше как са го постигнали
    fiat brava td100

Сменяй колата.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

много изчерпателно благодаря за съвета
      fiat brava td100

Коментар

Моля.Като тръгнеш да сменяш, какво ли не и видиш, че ефекта е нищожен, ще се сетиш са горния ми пост
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

очаквам да се вклучат и други колеги които са малко по компетентни
          fiat brava td100

Коментар

И аз съм ги мислил тези варианти.Наистина сменяй колата, ако искаш нещо повече.За чип тунинг забрави - няма как да стане.За по-голямп турбо също не мисли - филма е голям и скъп, а и ефекта едва ли ще кой знае какъв.Единственият вариант е да си монтираш един бууст контролер и да вдигнеш малко налягането на турбината. След това отиваш при някой помпаджия да ти пусне малко повече гориво. Но рисковете са много и най-вече не е сигурно колко ще изкара турбото, което и без това си е надуто достатъщно.Така че наистина се замисли над това, което ти казва emzo
            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

благодаря ти колега ще помисля по вапроса
              fiat brava td100

Коментар

jivkopetrov написа:
                очаквам да се вклучат и други колеги които са малко по компетентни
                По компетентен и изчерпателен отговор надали ще получиш.Твоят въпрос е чип-тунинг на ТД100.На тази кола не става и за това ти препоръчаха да си смениш колата.А който ти е казал че от 100 кс са я направили на 120,попитай тях как става.Да не би да са от Дижитълтунинг,те така щедро раздават КС, включително и на бензинови двигатели.

Коментар

има ли и други мнения по темата
                  fiat brava td100

Коментар

мисля че няма да получа други мнения благодаря на включилите се за съветите
                    fiat brava td100

Коментар

колега аз имам Браво 1.9 JTD 105 и си сложих chip tuning и от 105к.с. станаха 135к.с. и има коренна разлика в ускорението но за TD100 не мога да дам мнение но би трябвало пак да качи някое друго конче

Коментар

Praslan написа:
                        колега аз имам Браво 1.9 JTD 105 и си сложих chip tuning и от 105к.с. станаха 135к.с. и има коренна разлика в ускорението но за TD100 не мога да дам мнение но би трябвало пак да качи някое друго конче
                        МЕжду ЖТД и ТД разликата е меко казано голяма.ЖТД-то ръчкаш с лаптопа и вдигаш конете, а на ТД единствения смислен вариант(според мен) е да се бърника по помпата. ТД си има достатъчно добро ускорение, за конете и за годините си. Като искаш да си вдигаш конете ей тей, купи си наистина едно ЖТД, отиваш при колегата емзо, правите я 150 коня и си караш работата :D
                        Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Да бе, 200 най-малко.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

GbGzTeaM написа:
                            Praslan написа:
                            МЕжду ЖТД и ТД разликата е меко казано голяма.ЖТД-то ръчкаш с лаптопа и вдигаш конете, а на ТД единствения смислен вариант(според мен) е да се бърника по помпата. ТД си има достатъчно добро ускорение, за конете и за годините си. Като искаш да си вдигаш конете ей тей, купи си наистина едно ЖТД, отиваш при колегата емзо, правите я 150 коня и си караш работата :D
                            е добре но колко най-много коне могат да се източат от едно ЖТД само през лаптопа?

Коментар

Praslan написа:
                              е добре но колко най-много коне могат да се източат от едно ЖТД само през лаптопа?
                              Хм,спорен въпрос.За мен лично не повече от 135 и то със сериозно припушване при 100% натиснат педал.Лошото при JTD105 е че няма как да се вдигне налягането на турбината(освен с бууст контролер или от лостчето дето управлява гейта) а се вдига само горивото.То може да се пусне доста гориво но няма как да изгори пълноценно поради липсата на въздух и се получават едни пушяциии Малко се отплеснах от темата ,за което се извинявам. А към автора на темата-чип тунинг на TD100-ЦЦЦ.Просто няма какво да управлява и оптимизира този тунинг.

Коментар

Working...
                              X