здравейте някой може ли да ми каже дали мога по някакъв начин да вдигна конете на тд100 евентуално ако се сложи турбо от тд125 дли ще има някакъв ефект и дали изобщо ще пасне. Четох някаде че са направили тд100 на 120 коня но не пишеше как са го постигнали
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
чиптунинг на фиат брава тд100
Collapse
X
-
И аз съм ги мислил тези варианти.Наистина сменяй колата, ако искаш нещо повече.За чип тунинг забрави - няма как да стане.За по-голямп турбо също не мисли - филма е голям и скъп, а и ефекта едва ли ще кой знае какъв.Единственият вариант е да си монтираш един бууст контролер и да вдигнеш малко налягането на турбината. След това отиваш при някой помпаджия да ти пусне малко повече гориво. Но рисковете са много и най-вече не е сигурно колко ще изкара турбото, което и без това си е надуто достатъщно.Така че наистина се замисли над това, което ти казва emzoEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
jivkopetrov написа:очаквам да се вклучат и други колеги които са малко по компетентни
Коментар
-
Praslan написа:колега аз имам Браво 1.9 JTD 105 и си сложих chip tuning и от 105к.с. станаха 135к.с. и има коренна разлика в ускорението но за TD100 не мога да дам мнение но би трябвало пак да качи някое друго кончеТря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
GbGzTeaM написа:Praslan написа:колега аз имам Браво 1.9 JTD 105 и си сложих chip tuning и от 105к.с. станаха 135к.с. и има коренна разлика в ускорението но за TD100 не мога да дам мнение но би трябвало пак да качи някое друго конче
Коментар
-
Praslan написа:е добре но колко най-много коне могат да се източат от едно ЖТД само през лаптопа?Малко се отплеснах от темата ,за което се извинявам.
А към автора на темата-чип тунинг на TD100-ЦЦЦ.Просто няма какво да управлява и оптимизира този тунинг.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар