Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чип тунинг

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Чип тунинг

Здравейте на всички. Казвам се виктор и съм от русе.Интересува ме мога ли да си сложа чип тунинг на колата ми,която е фият брава 1.9 ТД а е само 75 к.с.,:Интересува ме дали някой си е слагал на такъв мотор,дали е вазможно това в русе и какви ще са последствията от това?Благодаря за вниманието.

Сменяй колата, на тази нищо не можеше да направиш.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ако колата ти е 1.9TD значи е към 100 коня, за да е 75 коня трябва да нямаш турбо. Провери първо каква е със сигурност и тогава някой ще може да ти обясни за чипа
      Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
      Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
      Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

PaUnOff написа:
        Ако колата ти е 1.9TD значи е към 100 коня, за да е 75 коня трябва да нямаш турбо. Провери първо каква е със сигурност и тогава някой ще може да ти обясни за чипа
        Има и ТД които са 75коня
        Peugeot 307 2.0i ГИ
        ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

jordan85 написа:
          PaUnOff написа:
          Има и ТД които са 75коня
          и са с турбо,колега, ако не си запознат, недей да заблуждаваш другите (чисто приятелски тон)
          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
            jordan85 написа:
            PaUnOff написа:
            Има и ТД които са 75коня
            и са с турбо,колега, ако не си запознат, недей да заблуждаваш другите (чисто приятелски тон)
            http://www.autoplanet1.com/index.php?cat=7&pcat=4&id=3246
            Peugeot 307 2.0i ГИ
            ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

Еее добре де, заблудил съм се че 75 коня са чист дизел
              Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
              Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
              Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

reter написа:
                jordan85 написа:
                PaUnOff написа:
                Има и ТД които са 75коня
                Има има,и още как!
                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Чистия Диезел 1.9 са 65 коня D65 , ми щом със турбо е 75 коня баце търси си по-голям Охлюв( Турбина) да достигнеш заветните 100 коня ,че мисля че даже към 115 заеби Чип тунинга максимално щи даде 10-20 коня ... по-добре си намери по-голям турбо компресор ...
                  >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

На TD75 май турбината му е по-малка и няма кулер.
                    Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

aha qsno da ne si gubq vremete da tarsq nakoi da mi slaga 4ip!Blagodarq na vsi4ki!!!Кирилицата колега!Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

здравейте някой може ли да ми каже дали мога по някакъв начин да вдигна конете на тд100 евентуално ако се сложи турбо от тд125 дли ще има някакъв ефект и дали изобщо ще пасне. Четох някаде че са направили тд100 на 120 коня но не пишеше как са го постигнали
                        fiat brava td100

Коментар

Аз пък четох, че 150 са го направили.Вариантите са заигравка с помпата, но ако трябва да използваме актуалната единица к.с. ....... дали ще има и десетина
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

има ли и други мнения по темата
                            fiat brava td100

Коментар

Working...
                            X