Здравейте на всички. Казвам се виктор и съм от русе.Интересува ме мога ли да си сложа чип тунинг на колата ми,която е фият брава 1.9 ТД а е само 75 к.с.,:Интересува ме дали някой си е слагал на такъв мотор,дали е вазможно това в русе и какви ще са последствията от това?Благодаря за вниманието.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чип тунинг
Collapse
X
-
jordan85 написа:PaUnOff написа:Ако колата ти е 1.9TD значи е към 100 коня, за да е 75 коня трябва да нямаш турбо. Провери първо каква е със сигурност и тогава някой ще може да ти обясни за чипаFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
reter написа:jordan85 написа:PaUnOff написа:Ако колата ти е 1.9TD значи е към 100 коня, за да е 75 коня трябва да нямаш турбо. Провери първо каква е със сигурност и тогава някой ще може да ти обясни за чипаPeugeot 307 2.0i ГИ
ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp
Коментар
-
reter написа:jordan85 написа:PaUnOff написа:Ако колата ти е 1.9TD значи е към 100 коня, за да е 75 коня трябва да нямаш турбо. Провери първо каква е със сигурност и тогава някой ще може да ти обясни за чипаФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Чистия Диезел 1.9 са 65 коня D65 , ми щом със турбо е 75 коня баце търси си по-голям Охлюв( Турбина) да достигнеш заветните 100 коня ,че мисля че даже към 115 заеби Чип тунинга максимално щи даде 10-20 коня ... по-добре си намери по-голям турбо компресор ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар