колеги намерил сам си бял километраж от 20 ве и се чуда дали ще стане на мойта каляска ако някои знае молия да сподели ПОЗДРАВИ!!!!!!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
километраж от хгт на гт
Collapse
X
-
Има голяма възможност да не стане, поради простата причина че километражите на 1.4,1.6,1.8 са еднакви нали говорим за Браво, но на 2.0 ХГТ-то са различни буксите отзад.Отзад има само 2 букси и се различават.Сигурно може да стане но трябва да правиш снадки на проводниците, ама като знам с какво малко място разполагаш сигурно ще се откажеш и пак няма да е сигурно, че ще тръгне км.
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Има голяма възможност да не стане, поради простата причина че километражите на 1.4,1.6,1.8 са еднакви нали говорим за Браво, но на 2.0 ХГТ-то са различни буксите отзад.Отзад има само 2 букси и се различават.Сигурно може да стане но трябва да правиш снадки на проводниците, ама като знам с какво малко място разполагаш сигурно ще се откажеш и пак няма да е сигурно, че ще тръгне км.FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Сигурен съм защото и двата съм ги свалял и аз исках да си слагам от ХГТ, ама се оказа че нестава работата и затова си карам с моето.А ти на какво наричаш механичен?Защото няма браво което скоростомера да е с жило.Всиките са с букси провоъгълни.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар