Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

браво скоростен лост

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

браво скоростен лост

здравйте колеги сменям си дръжката на скоростния лост с едно "спортно"топче обаче искам даго направя и по къс извадих стария и видях че лоста е "разделен" на 2 като горната част е на реснички та искам да попитам разголябва ли се това нещо или смело с шлайфа или ножовката ?

Re: браво скоростен лост

durex_a написа:
    здравйте колеги сменям си дръжката на скоростния лост с едно "спортно"топче обаче искам даго направя и по къс извадих стария и видях че лоста е "разделен" на 2 като горната част е на реснички та искам да попитам разголябва ли се това нещо или смело с шлайфа или ножовката ?
    аз колега си го клъцнах с ножовката ,че все едно карах камаз мисля ,че със шлаиф не е умесно да не запалиш нещо
    FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
    НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

значи тая джаджа несе дели така ли колега ?

Коментар

durex_a написа:
        колега нищо несам свалял и несам имал проблени така си е лоста отгоре нема ядове,РЕЖИ СМЕЛО
        FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
        НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

durex_a написа:
          Не се дели.Решаваш колко искаш да ти е дължината на лоста и режеш.Виж само как се захваща новата топка за да я направиш здраво за да не ти остава в ръката от време на време като на един приятел. :D
          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

ами с шестограмче се стяга предпоалгам че няма да остава

Коментар

голям майтап 20 мин рязах кат луд с шкурката и накрая са оказа че ша трябвало по късо :D:D утре влизам с шлайва и му зеам тока напрао ..... че днеска то взе моя :D здрава "тел" бе да е е*

Коментар

аз на моита и направих резба и така
                Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

е резба ма няма как братле мноооого е висок и с тая топка много грозно става просто a и одоло не е на резба а се притяга с едно болченце

Коментар

durex_a написа:
                    голям майтап 20 мин рязах кат луд с шкурката и накрая са оказа че ша трябвало по късо :D:D утре влизам с шлайва и му зеам тока напрао ..... че днеска то взе моя :D здрава "тел" бе да е е*
                    с кво си резал...? :D
                    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

хаха ми с ножовката ем чисто нова ама тръгна накриво заяда абе филм беше и накрая кат се оказа висок и че още трябва да се реже се усмихнах :D

Коментар

Абе колеги, аз си купувах една такава келява топка за лоста и ми се развалиха резбите, където се завиват закрепящите болтчета с шестограм. Има ли някакви топки (дори и не маркови) които да не са на този принцип в завиването, щото сега с оригиналната топка е дооста стабилно? Макар че като се замисля, ако топчето е за 80 лева ще е с добро закрепване :D
                        Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                        Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                        Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

хаха кофти незнам колега мен тази ми падна фрий и така я взех ианче гледам че струва 30 лева не е баш от теа биташките а пък да ти кажа че и теа дето са на 80 лева май пак са на същия принцип

Коментар

аз как напраих моията кат тези беше. обаче имам достъп до фреза и струг та направих 1 втулка за самата топка и я набих вътре в него на тази втулка предварително напраих резба,първо срязах лоста с ножовката и после и на него направих резба и стана супер мн стабилно обаче има половин ход които явно не съм уцелил резбичките и се върти с по 0.5 см ама е добре не се оплаквам
                            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Колега щом не ти остава в ръцете докато караш си добре...Че при мен първоначално това се получи

Коментар

Working...
                              X