здравйте колеги сменям си дръжката на скоростния лост с едно "спортно"топче обаче искам даго направя и по къс извадих стария и видях че лоста е "разделен" на 2 като горната част е на реснички та искам да попитам разголябва ли се това нещо или смело с шлайфа или ножовката ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
браво скоростен лост
Collapse
X
-
Re: браво скоростен лост
durex_a написа:здравйте колеги сменям си дръжката на скоростния лост с едно "спортно"топче обаче искам даго направя и по къс извадих стария и видях че лоста е "разделен" на 2 като горната част е на реснички та искам да попитам разголябва ли се това нещо или смело с шлайфа или ножовката ?FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
-
durex_a написа:значи тая джаджа несе дели така ли колега ?Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
durex_a написа:голям майтап 20 мин рязах кат луд с шкурката и накрая са оказа че ша трябвало по късо :D:D утре влизам с шлайва и му зеам тока напрао ..... че днеска то взе моя :D здрава "тел" бе да е е*Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Абе колеги, аз си купувах една такава келява топка за лоста и ми се развалиха резбите, където се завиват закрепящите болтчета с шестограм. Има ли някакви топки (дори и не маркови) които да не са на този принцип в завиването, щото сега с оригиналната топка е дооста стабилно? Макар че като се замисля, ако топчето е за 80 лева ще е с добро закрепване :DFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
аз как напраих моията кат тези беше. обаче имам достъп до фреза и струг та направих 1 втулка за самата топка и я набих вътре в него на тази втулка предварително напраих резба,първо срязах лоста с ножовката и после и на него направих резба и стана супер мн стабилно обаче има половин ход които явно не съм уцелил резбичките и се върти с по 0.5 см ама е добре не се оплаквамЦелта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар