Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Осветление в краката Brava/o

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Mepcu
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

PaUnOff написа:
      Колега "kostadinov.n" сега с какви си, че светят по-силно, по-евтини са и горат по-трудно?
      колега не съм казал, че моите са по евтини,твоите ми се виждат много евтини.Аз мойте заедно с 3 метра кабел ги взех за 10 лева.

Коментар

еи чисто луди сте бре,само щуротии мислите... Ники браво моито момче,и на мен ми се върти в главата нещо подобно...Ще го обсъдим на по кафе Евала за ентусиазма!
        Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
        KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
        Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

kostadinov.n написа:
          PaUnOff написа:
          Колега "kostadinov.n" сега с какви си, че светят по-силно, по-евтини са и горат по-трудно?
          колега не съм казал, че моите са по евтини,твоите ми се виждат много евтини.Аз мойте заедно с 3 метра кабел ги взех за 10 лева.
          Хахах аз съм с никакви,незнам къде видя че имам Въпроса ми е щом преди си бил с диодна лента,сега какво си сложил?Диоди,пури? Не съм казал че не ми харесва как свети,напротив добре е (бялата светлина е много добра)
          Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
          Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
          Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Колега "kostadinov.n" неискам да споря с теб, но спецялно тези диодни ленти когато са си в оригиналния цвят бяло светят да си е*е, колкото до разлепването има едно нещо нарича се силикон лепиш допълнително и няма да мръдне никога, колкото до горенето честно да ти кажа тези ленти ще изгорят, когато изгори и колата не случайно хората правят рекламните табели вече с такива, не казвам че са вечни... защото няма нищо вечно, но са достатъчно надеждни ..., а цената абсурдна или не, е такава, не съм аз човека който я определя , такава е в магазина...п.с. ето какво си измайсторих днес, знам че има такива диодни крушки, но защо да се дават пари когато може да стане дори по-добре п.с- 2 - колега "kostadinov.n" не съм казал, че моите струват 60ст. 5см. казах че има такива силиконизирани в магазина за ел. елементи... тези които имам аз са ми дадени даром от човек занимаващ се с табели... колкото за цената варира, и за да не съм голословен: http://www.dianid.com/eshop/category...avi-lenti.html
            Прикачени файлове
            Fiat Brava TD100

Коментар

здравейте колеги днес си взех 10см лентичка и аз смятам да видя на 2 по 5см как ще свети цената която платих е 3,10 лв. само незнам зашо моята е с силиконова обвивка отгоре а не като вашите направо "платката"

Коментар

Ааа на колегата spooni е станало страшно, жалко само че много малко модели имат лампичка в жапката ... аз имам само някаква пласмаса на нейно място. А и още един въпрос - колега това в жапката черното чейнджъра ли е ... и как го събра там, че и аз не искам да си развалям заводската музика ама моя мисля че няма да го събера там
                Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Това до колкото виждам е панел на CD и кутийка за него
                  Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                  Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                  Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Оф ... мам** му май да :D ... сега като го огледах, иначе спр много прилича на чейнджър ... както и да е, за да не е спам пак ще се повторя - много яко е станало
                    Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                    Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

svetli4a :D да това са кутийката за панела и самия панел за СД-то, а междудръгото не е проблем просто да лепнеш една лентичка в жабката някъде дето няма да се вижда много много и пак става супер... имам приятел с голф който точно така направи и също свети добре...
                      Fiat Brava TD100

Коментар

От къде ги копувате тези ленти ве... Търсил съм като отакчен... Дайте ми някакъв магазин в София... Моля, пратете ми го на лично.. Багодаря предварително. (
                        Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

shikito написа:
                          От къде ги копувате тези ленти ве... Търсил съм като отакчен... Дайте ми някакъв магазин в София... Моля, пратете ми го на лично.. Багодаря предварително. (
                          http://ledmania-bg.com/ето колега магазинът е на позната и е доста коректена мацката

Коментар

GbGz написа:
                            От 100 години търся такава диодна лента ..тука в габрово няма .има ли такива да светят оранжево ?
                            Щом казваш, че няма вземи потърси, че те се срещат във всеки Тюнинг магазин

Коментар

Колеги хайде малко продължение към темата, сложихме осветлемие и в краката на търниците отзад на колегата "sUkI".Ето и малко снимки от работния процес
                              Прикачени файлове

Коментар

браво колега за ентусиазма и положения труд, но страшно много сте си усложнили упражнението... аз съм изкарал кабелите отстрани от средната конзола и от там под седалката като кабела съм го прекарал под релсата на седалката така че да е възможно най-скрит, също така съм оставил и малко аванс на кабела за да няма проблем с местенето на седалката напред и назад... общо взето доста по лесен и бърз начин за монтаж...Все пак евала за труда... и между другото къде сте свързали платките към плафона или към габаритите...??п.с. Още нещо се сетих.. от голф форума намерих начин да си направим бавно загасване на осветлението в купето и то само за 0.90лв. незнам до колко е надеждно, но видях че работи и то доста сполучливо само с поставянето на 4 кондензатора ...
                                Fiat Brava TD100

Коментар

Working...
                                X