Това направо ми изби зъбаците, ще помисля 2 дни и тогава ще действам   Така, като гледам ми трябва кабелът, който отива нагоре към плафона, след елемента 286, кафяво-черния, + си вземам от където искам, дали?
Така, като гледам ми трябва кабелът, който отива нагоре към плафона, след елемента 286, кафяво-черния, + си вземам от където искам, дали?

Така, като гледам ми трябва кабелът, който отива нагоре към плафона, след елемента 286, кафяво-черния, + си вземам от където искам, дали?

На кутийката на димера пише - вържи единия кабел към минуса на ключа, а другият към корпус - що за простотия и какво ще очаквам да стане при това връзване
 На кутийката на димера пише - вържи единия кабел към минуса на ключа, а другият към корпус - що за простотия и какво ще очаквам да стане при това връзване   С това се справих, димера държи между 12-16 секунди, пък пише, че ще държи 30 секунди, ама те и гадаят каква лампа ще има свързана към него, така че е простено това
 С това се справих, димера държи между 12-16 секунди, пък пише, че ще държи 30 секунди, ама те и гадаят каква лампа ще има свързана към него, така че е простено това   Ако някой знае, да казва, сега е моментът
 Ако някой знае, да казва, сега е моментът   

Коментар