Mepcu
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Осветление в краката Brava/o
Collapse
X
-
еи чисто луди сте бре,само щуротии мислите... Ники браво моито момче,и на мен ми се върти в главата нещо подобно...Ще го обсъдим на по кафе Евала за ентусиазма!Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
kostadinov.n написа:PaUnOff написа:Колега "kostadinov.n" сега с какви си, че светят по-силно, по-евтини са и горат по-трудно?Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
Колега "kostadinov.n" неискам да споря с теб, но спецялно тези диодни ленти когато са си в оригиналния цвят бяло светят да си е*е, колкото до разлепването има едно нещо нарича се силикон лепиш допълнително и няма да мръдне никога, колкото до горенето честно да ти кажа тези ленти ще изгорят, когато изгори и колата не случайно хората правят рекламните табели вече с такива, не казвам че са вечни... защото няма нищо вечно, но са достатъчно надеждни ..., а цената абсурдна или не, е такава, не съм аз човека който я определя , такава е в магазина...п.с. ето какво си измайсторих днес, знам че има такива диодни крушки, но защо да се дават пари когато може да стане дори по-добре п.с- 2 - колега "kostadinov.n" не съм казал, че моите струват 60ст. 5см. казах че има такива силиконизирани в магазина за ел. елементи... тези които имам аз са ми дадени даром от човек занимаващ се с табели... колкото за цената варира, и за да не съм голословен: http://www.dianid.com/eshop/category...avi-lenti.htmlFiat Brava TD100
Коментар
-
Ааа на колегата spooni е станало страшно, жалко само че много малко модели имат лампичка в жапката ... аз имам само някаква пласмаса на нейно място. А и още един въпрос - колега това в жапката черното чейнджъра ли е ... и как го събра там, че и аз не искам да си развалям заводската музика ама моя мисля че няма да го събера тамFiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
браво колега за ентусиазма и положения труд, но страшно много сте си усложнили упражнението... аз съм изкарал кабелите отстрани от средната конзола и от там под седалката като кабела съм го прекарал под релсата на седалката така че да е възможно най-скрит, също така съм оставил и малко аванс на кабела за да няма проблем с местенето на седалката напред и назад... общо взето доста по лесен и бърз начин за монтаж...Все пак евала за труда... и между другото къде сте свързали платките към плафона или към габаритите...??п.с. Още нещо се сетих.. от голф форума намерих начин да си направим бавно загасване на осветлението в купето и то само за 0.90лв. незнам до колко е надеждно, но видях че работи и то доста сполучливо само с поставянето на 4 кондензатора ...Fiat Brava TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар