Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

черни фарове на пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

черни фарове на пунто

това направих аз харесва ли ви вие кажете
    ....Турбото е закрепено от долната страна на акумулаторната стойка. Наложи се да повдигна турбото. След което отново си сложих всичко на мястото. Турбото не съм го откачал от никакви кабели, но оттогава започна да издава един шум...

забравих да снимам само каде се боядисва и рефлектора ,само по ръбчетата и в долната му час която е грапава
    ....Турбото е закрепено от долната страна на акумулаторната стойка. Наложи се да повдигна турбото. След което отново си сложих всичко на мястото. Турбото не съм го откачал от никакви кабели, но оттогава започна да издава един шум...

Коментар

и една по близкаи разликатапри мен единя е с мат другия с гланц спреи ама ги правих по различно време маи разлика почти няма ама с гланца маи е по добре

Коментар

Даи да видим отпред с 2 та фара както е с затворен капак
        Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

и аз имам такива черни фарове само че едносекторни и ги продавам за 50лв - 2та ,иначе стоят супер

Коментар

да дай да ги видим отпред
            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Е ти караш ли нощно време ?
              ...

Коментар

Нещо тази тема не се наблудава от постера и
                Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Колега дай снимки от пред на колата .....

Коментар

Working...
                  X