Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

въпрос за едно елементче

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

въпрос за едно елементче

Здравейте значи искам да ви попитам от къде мога да си набавя тази сивата пластмаска като на колегата коята е около скоростния лост ?
    Прикачени файлове

Туи не е пласмаса див туи е никелиран метал.виж в тунинг шоповете и аз имам такова Изота
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

е него знам кво е братле затова пуснах една тема че си набавих същото топче кат туй :D

Коментар

http://pitstopshop.eu/product_info.p...oducts_id=1988 п.п и тая от снимката май е с рязан лост ... много малък ми се вижда
        Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
        Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

svetli4a написа:
          http://pitstopshop.eu/product_info.php?cPath=100_553&products_id=1988 п.п и тая от снимката май е с рязан лост ... много малък ми се вижда
          и моя ще се резне ама 40 лева за тая джаджа .... ми се виждат множко иначе колегата ни е "селски" даже

Коментар

[quote="svetli4a"]http://pitstopshop.eu/product_info.php?cPath=100_553&products_id=1988 тва ще стане ли на наще талиги без да играе бичкията?

Коментар

[quote="lithrone"]
              svetli4a написа:
              http://pitstopshop.eu/product_info.php?cPath=100_553&products_id=1988 тва ще стане ли на наще талиги без да играе бичкията?
              "Хром за скоростен лост с осветление за Alfa Romeo 155 / Fiat Bravo, Marea / Honda Accord /" ,поне така пише : )
              и моя ще се резне ама 40 лева за тая джаджа .... ми се виждат множко иначе колегата ни е "селски" даже Mr. Green Mr. Green
              Хах интересно ... значи е възможно да ми е виждал бързата задница не’кде из района :D

Коментар

[quote="svetli4a"][quote="lithrone"]
                svetli4a написа:
                http://pitstopshop.eu/product_info.php?cPath=100_553&products_id=1988 тва ще стане ли на наще талиги без да играе бичкията?
                "Хром за скоростен лост с осветление за Alfa Romeo 155 / Fiat Bravo, Marea / Honda Accord /" ,поне така пише : ) видях че пише но ми се струва че няма да стане по безболезнения начин.... а ако трябва да се реже по добре всеки сам да си направи по една такава джаджа от няква пласмаса , да я облече с кожа и айде по каручките е вярно че няма да свети но аз си мисля че тук няма много светулко любящи фенове на селския тунинг

Коментар

Ако искаш да ти продам направо Фиата, и да не се мъчиш?
                  "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                  Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

То ако е облепено с кожа мисля че ще се загуби малко ефекта, колегата каза че си е сменил топката с такава на снимката. Иначе да ... при един стругар да му изработи такава джаджа би излезнало бая по-евтино. И аз съм фен да си скъся малко лоста и да си сложа такова чудо, но не точно това .... хмм има едни пак метални но вътре не е цяла дупка а само където се джижи лоста ... ах че неснам как се нарича :D , има даже един колега от форума който си го е направил така и изглежда страшно - дано намеря снимката му Edit: Нещо такова (това е от VW форума)

Коментар

svetli4a написа:
                      То ако е облепено с кожа мисля че ще се загуби малко ефекта, колегата каза че си е сменил топката с такава на снимката. Иначе да ... при един стругар да му изработи такава джаджа би излезнало бая по-евтино. И аз съм фен да си скъся малко лоста и да си сложа такова чудо, но не точно това .... хмм има едни пак метални но вътре не е цяла дупка а само където се джижи лоста ... ах че неснам как се нарича :D , има даже един колега от форума който си го е направил така и изглежда страшно - дано намеря снимката му Edit: Нещо такова (това е от VW форума)
                      Цялата история с лъскави елементи в купе на браво брава мареа не ми допада освен ако повече елементи не са промененни разбира с е.... това само едно изцвъкано там ... хич не ме кефи ... а това с отделенията за всяка скорот е много яко само че доста трябва да се помисли над него...

Коментар

tyson написа:
                        Ако искаш да ти продам направо Фиата, и да не се мъчиш?
                        мерси ама си имам аз ще се оправям явно няма да е така ще си нашия нова кожа че моята е изгорена и простоя ще я направя по къса че и като гледам колегата не е много доволен че ще имам нещо "подобно"

Коментар

Не си ме разбрал нещо както трябва Буквално ти го казвах.И не ме бърка, че ще имаш нещо "подобно". Всеки може да прави с колата си каквото си иска Така, че давай смело.Само да кажа, че това нито е кожа нито е пластмаска, а си е метал.
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                            Не си ме разбрал нещо както трябва Буквално ти го казвах.И не ме бърка, че ще имаш нещо "подобно". Всеки може да прави с колата си каквото си иска Така, че давай смело.Само да кажа, че това нито е кожа нито е пластмаска, а си е метал.
                            градски редовно се засичаме на паркигна и съм го виждал през джама де предполагам знаеш кой съм яко е ама както казаха и колегите на теб ти се вързва с интериора .Тая цена е безбожна 40 лева за тая джаджка .. много са затова ще си модернизирам старата ще си го нашия сигорно с бяла кожа иначе по повод топката несъм сигорен дали са същите просто си приличат твоята е черна моята си е сива цялата и отгоре някви диодчета мигат светят незнам при теб дали е така но е готска
                            Прикачени файлове

Коментар

Аз съм го мислил това с скоростите обаче нищо не направих понеже немога да намеря ккъде дами го никелират.или трябва да се оръся за хромиран метал направо идеиката е много ценна .
                              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Working...
                              X