Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Антикрило - закрепване проблем???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Антикрило - закрепване проблем???

проблема ми е следния: закупих антикрило оригинално - доколкото знам има ги на GT и на JTD с 4 винта за закрепване към стъклото. обаче на моето Браво 1.2 16V нямам такива отвори в стъклото .... някой може ли даде идея как мога да го закрепя ??? има вариант да разпробия ламарината точно над стъклото, но дали ще се получи нещо , защото в този вариант антикрилото ще се показва леко над тавана на колата...на пръв поглед изглежда хубаво .... ако някой се е сблъсквал с такъв проблем , нека да даде мнение
    Fiat Bravo 1.2 16V, 99г. -

"Колата е като жената: обичаш ли си я , колкото и да ти харчи, няма значение"

моето съм го лепнал с поксипол безцветен но внимавах от никъде да не се вижда и да изцапам.по ръба съм го намазал и да ти кажа вече 2 години не е паднало още а и на сила пак не мърда.внимавай само че имаш право на 1 опит-после няма разлепване ще свали и боята
    1.6 16v Abarth

Коментар

да разбирам ли че си изрязал винтовете които влизат в стъклото и си мазал лепило само върху пластмасата която контактува с металната част от капака на багажника??? защото мисля че те ще перчат и трябва да се резнат ..??? иначе съм навит да го лепя и аз ....пък да става каквото ще ...благодаря ти за идеята ?

Коментар

винтовете колега се развиват от самото крило и в крилото остават дупчици които не се виждат с едни клещи ги хвани за резбата тези винтове и ги развий успех и да сложиш снимка с резултата
        1.6 16v Abarth

Коментар

голям х*й си набих аз с тоя поксипол, много бързо стегна и после час и половина го стъграх от боята. Препоръчвам ти да го залепиш с хелмевект, аз така направих
          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

случва се,и моя първи опит не беше най-успешен ама втория път вече се научих и стана
            1.6 16v Abarth

Коментар

значи това е решението ..ще се лепи .. утре ако е хубаво времето ще гледам да го залепя...и снимки ще има

Коментар

успех и ако искаш да стане от първия път си бележи с нещо капака като наложиш крилото за да го залепиш правилно а и препоръчително е да има поне още един човек с теб да ти помага и да го притискате докато стегне лепилото
                1.6 16v Abarth

Коментар

залепи го с черен силикон за стакла и няма да мръдне само преди това намажи с активатор на една А4 така го салепихме преди 4 години и още не е мръднал само че силикона е 15 лв и активатора о6те некои лев
                  ....Турбото е закрепено от долната страна на акумулаторната стойка. Наложи се да повдигна турбото. След което отново си сложих всичко на мястото. Турбото не съм го откачал от никакви кабели, но оттогава започна да издава един шум...

Коментар

reter написа:
                    голям х*й си набих аз с тоя поксипол, много бързо стегна и после час и половина го стъграх от боята. Препоръчвам ти да го залепиш с хелмевект, аз така направих
                    Знаеш ти щото заедно ги лепихме .
                    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

На моето Браво е с крило на ХГТ, интересно ми е как е захванато. Със сигурност няма контакт със стъклото. sUkI ме пита, обаче не успях да му дам отговор.За инфо погледнете в гаража ми.

Коментар

batproho написа:
                        reter написа:
                        Знаеш ти щото заедно ги лепихме .
                        Заедно лепихме твоето, що не доиде да стържеш на моето
                        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

утре ако не вали , ще го залепя със силикон за стъкло......

Коментар

Купи си черен силикон BISON и ще останеш доста доволен от качествата му на слепване.
                            Fiat Tipo
                            Corsa b комби !

Коментар

А бе колеги ползвайте обикновен Хелмевект, стига с този силикон и разни други простотии, само си давате парите на вятъра а определено не са по-добри.
                              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                              X