проблема ми е следния: закупих антикрило оригинално - доколкото знам има ги на GT и на JTD с 4 винта за закрепване към стъклото. обаче на моето Браво 1.2 16V нямам такива отвори в стъклото .... някой може ли даде идея как мога да го закрепя ??? има вариант да разпробия ламарината точно над стъклото, но дали ще се получи нещо , защото в този вариант антикрилото ще се показва леко над тавана на колата...на пръв поглед изглежда хубаво .... ако някой се е сблъсквал с такъв проблем , нека да даде мнение
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Антикрило - закрепване проблем???
Collapse
X
-
да разбирам ли че си изрязал винтовете които влизат в стъклото и си мазал лепило само върху пластмасата която контактува с металната част от капака на багажника??? защото мисля че те ще перчат и трябва да се резнат ..??? иначе съм навит да го лепя и аз ....пък да става каквото ще ...благодаря ти за идеята ?Fiat Bravo 1.2 16V, 99г. -
"Колата е като жената: обичаш ли си я , колкото и да ти харчи, няма значение"
Коментар
-
залепи го с черен силикон за стакла и няма да мръдне само преди това намажи с активатор на една А4 така го салепихме преди 4 години и още не е мръднал само че силикона е 15 лв и активатора о6те некои лев....Турбото е закрепено от долната страна на акумулаторната стойка. Наложи се да повдигна турбото. След което отново си сложих всичко на мястото. Турбото не съм го откачал от никакви кабели, но оттогава започна да издава един шум...
Коментар
-
reter написа:голям х*й си набих аз с тоя поксипол, много бързо стегна и после час и половина го стъграх от боята. Препоръчвам ти да го залепиш с хелмевект, аз така направихAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:reter написа:голям х*й си набих аз с тоя поксипол, много бързо стегна и после час и половина го стъграх от боята. Препоръчвам ти да го залепиш с хелмевект, аз така направихFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
А бе колеги ползвайте обикновен Хелмевект, стига с този силикон и разни други простотии, само си давате парите на вятъра а определено не са по-добри.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар