Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Второ гърне Фиат Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Второ гърне Фиат Браво

Колеги интересуваме възможно ли е да разцепя двуцевката в края и да заваря за всеки край тръба .. която да стига от зад . Лявото гърне ми е на лице, спортно с накрайник яйцевидно. Мисълта ми е да пусна тръба и за второ гърне . Тръбата да върви плътно до оригиналната и като стигне края където да влезне в гърнето тя да свие на дясно и да монтирам обикновенно гърне на страни заставайки м/у резервоара и бронята. На гърнето да монтирам накрайник същия като този от спортното гърне (ако не намеря накрайник като този от спортното гърне ще купя два други еднакви и ще подменя този от спортното гърне) а от другата страна зависи как дойде или от страни на гърнето да направя дупка и да заваря гърнето а оригиналната дупка да я заваря така че да не изпуска от там, или ако не стигне до желаното от мен място (така че да има симетрия) ще оставя края тръбата която излиза и ще я одължа и със завойче за да застане на желаното място и ще заваря накрайника. Иии евентуално знам че тука имаме разни специялисти по тая област та нека да се изкажете мненията си и евентуално какъв може да е ефекта след като направя това тъй като аз съм слабо запознат иии само съм си заварвал мойто гърне и нямам тука никъв стаж
    Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
    Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм
Working...
X