Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане Браво 20в

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

GarrettT4 написа:
    Тези дни като махна Ремуса ще си харесам някое гърненце на 63 и ше го оставя на ГОЛО отдолу... тоест само на тръби 63ка и задното гърне 63каП.С Имам 1 хром.никелов резонатор за продажба, някой ако му трябва да казва
    Колега така както си го замислил няма да може да си чуеш мислите в колата,знам го от личен опит ,да не говорим че куките много ще се заяждат за шума, по добре сложи и едно резонантно гърне да стане поносимо пък и не мисля че има някаква разлика във вървенето
    Peugeot 307 2.0i ГИ
    ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

jordan85 написа:
      GarrettT4 написа:
      Тези дни като махна Ремуса ще си харесам някое гърненце на 63 и ше го оставя на ГОЛО отдолу... тоест само на тръби 63ка и задното гърне 63каП.С Имам 1 хром.никелов резонатор за продажба, някой ако му трябва да казва
      Колега така както си го замислил няма да може да си чуеш мислите в колата,знам го от личен опит ,да не говорим че куките много ще се заяждат за шума, по добре сложи и едно резонантно гърне да стане поносимо пък и не мисля че има някаква разлика във вървенето
      Аз си ги чувам мислите в колата...и като се заяждат какво?Нека докажат,че много бучи.

Got nos?

Коментар

ее те не доказват венаправо спират колата от движение....
        alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

1912 написа:
          Да чукна на дърво моята не са я спряли още ,а поне 5 пъти са ме спирали да ми правят проблем.Трябва да ти изкарат уред и да премерят

Got nos?

Коментар

За шума не се притеснявам изобщо карал съм доста гърнета като 50 процента от тях не са били в комбина с резонатори ..

Коментар

тва с махането на гарнето ше стане селяния.сам ше го разбереш нема такав отвратителен звук без гарне,успех!!!!

Коментар

а като ти я спрат от движение.ти и им изкараи уред и я земери пред кукуте и докажи че е в нормите,мисля че няма да караш ного,

Коментар

sUkI написа:
                  1912 написа:
                  Да чукна на дърво моята не са я спряли още ,а поне 5 пъти са ме спирали да ми правят проблем.Трябва да ти изкарат уред и да премерят
                  вече не ги спират от движение а фисчета по 30 кинта (един приател има една жабка с такива )
                  ....Турбото е закрепено от долната страна на акумулаторната стойка. Наложи се да повдигна турбото. След което отново си сложих всичко на мястото. Турбото не съм го откачал от никакви кабели, но оттогава започна да издава един шум...

Коментар

Аз съм с истински филтър не някой за 15-20 Лв и аз нямам катализатор и имам Спортно гърне разлика има във вървежа но тя е по фрапираща само на звук каквото си играх с генерацията това беше макар че катализатора найстна ме учуди като го махнах преди няколко дни. Това според мене дето са ти го казали за Интейка е малко измислица щото пробвах кфо ли не а разлика няма ама ти си знаеш най-добре си сложи тръбата на маската отпред и помисли тъй като нямаш тръба загрее ли и кфо само топъл въздух влиза а с тръбата отпред в движение има чист и студен въздух Успех и със Здраве
                    Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

On3Love написа:
                      Аз съм с истински филтър не някой за 15-20 Лв и аз нямам катализатор и имам Спортно гърне разлика има във вървежа но тя е по фрапираща само на звук каквото си играх с генерацията това беше макар че катализатора найстна ме учуди като го махнах преди няколко дни. Това според мене дето са ти го казали за Интейка е малко измислица щото пробвах кфо ли не а разлика няма ама ти си знаеш най-добре си сложи тръбата на маската отпред и помисли тъй като нямаш тръба загрее ли и кфо само топъл въздух влиза а с тръбата отпред в движение има чист и студен въздух Успех и със Здраве
                      Сложи на мястото на халогена една тръба пък да видим дали няма ефект,като смуче яко студен въздух,ако си мислите,че бучи гадно с генерация да ви дам линк да се убедите,че не е така

Got nos?

Коментар

Аз неможах да разбера защо се притеснявате за моята кола дали ще я спрат от движение?? Оценявам загрижеността ВИ.. все пак!Махнах ремуса който беше на 50мм ... !!! Сега съм с никел на 63 и разлика има в самото подаване на газчица.. но гърнето е с тапа за пред господата полицаи и е съвсем в рамките на поносимото! Относно изказването за ИНТЕЙКА.... :D Тази чупена ПЛАСТМАСА отпред освен да ГРЕЕ нищо друго не прави! Карах няколко дни с оригиналната кутия и т.н .. не искам да казвам какъв чупен КОН е с нея.. и каква ПОТРЕСАВАЩА разлика има с другия "setup" ..който иска да кара с неяП.С Суки 1 скайп ще ми оставиш ли на лично?

Коментар

Добре какво точно имате предвид от халогена да го махам ли или какво ако може снимчица и го правя веднага да пробвам и мерси предварително
                          Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

Ами да прицнипно трябва да го махнеш .... халогена Тръбата която ти трябва според мен е гуфрирана щото може да се огъва без да си губи Ф-то, демек без да се стеснява .. а и да искаш поне при мене предполагам и всички ХГТ-та неможе да сложиш метална тръба без силиконови колена!Прекарваш я от халогена - оттам тръгва нагоре към фара и после завива направо към филтъра, въпроса е да му подведеш студен въздух Успех в начинаниетоАз за момента се въздържам да го направя, защото съм с БОКС и мога да си позволя да си махна малкия подкалник и да смуче от асФалта ( докато още е студено времето ) за лятото ще го правя и аз това с халогена Оригиналния пък КН кит, гуфрираната тръба минава отгоре на радиатора и прави 1 завои който я откарва точно отпред на решетката, а другата страна е до филтъра.. както ти си прецениш

Коментар

Имам въпрос.. Според вас черната КУТИЯ непосредствено до дясната част на мотора ако се изолира какво ще се получи?? Искам някой да ми даде точно обяснение на функцията на тази кутия, защото аз немога да намеря никакво логично обяснение да НЕ я МАХНА, понеже съм със силиконово коляно и не мисля да го режа и да я вкарвам отново в системата...Питах хора с Хонди и ВТИ-то има такава.. те ми обясниха че това е резонатор т.е заглушител на газовете, за да работи мотора по тихо! Моята проста логика е, че когато тази кутия при температурата отдолу под капака се нагрее не вкарва нищо друго освен горещ въздух + това тя не е отворена от никъде и неможе да става въпрос за някакво засмукване на какъвто и да било ВЪЗДУХ.... оттам колкото по горещ толкова по зле?? Наистина искам някой да ми обясни за какво точно служи и ЗАЩО да не я МАХНА???

Коментар

По принцип може да служи и за намаляване на шума от мотора и за подобряване кривата на въртящият момент, вече в кой диапазон - това е въпроса.Ако искаш наистина да видиш какво и е влиянието, трябва да можеш да направиш доста точни замервания на доускорението в даден оборотен диапазон с кутията и без и да прецениш разликите.
                                sigpic
                                Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                                475HP 11,5/1,9/191
                                YouTube

Коментар

Working...
                                X