Здравейте..В момента двигателя ми изглежда такаКонусният филтър е заменен с АIRBOX който обаче не съм вързал за тръби излизащи от дупката за халогена защото интейка ми става много дълъг - от което ако е дълъг печеля ниски а по-къс високи..Аз целя високи и затова съм го оставил по този начинСкосил съм и скоростния с 4 пръста при което аз лично по-бързо правя смяната особено 2ра на 3та (която ми беше проблем преди това)Отдолу съм поставил хром-никелов резонатор на мястото на катализатора до края съм с права тръба и накрая.. Подобрение в поведението на мотора има осезаемо но това само аз си го усещам.. не карам никой да ми вярваВъпроса е има ли смисъл от монтаж на бензинов регулатор от Браво 155 който е на 3.5 бара докато моя е на 3.0Също така и за чип - не търся мощност от чипа а изместване на регулатора с няколко оборотаи изобщо идеи за леки промени имате ли което да му спомогне да върви по лекичко Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане Браво 20в
Collapse
X
-
Чакай малко да се изкажа макар и не точно по темата,но пък в твоя защита! Аз сложих само Remus-а накрая без да махам катализатор и без филтър и т.н.(моя е двуцевка) И разлика си има и то не малка,особенно в ниските обороти,та представям си какво е при теб.Така че коментари от типа на "това е от самовнушение" май май не са много точни.Маистина си има разлика,особенно като загрееше мойта преди и не можеше да я вкарам в оборот(като запушена беше,а може и наистина да е било запушено крайното гърне) а сега като и дам "маган" си тръгва веднага :DФилтъра каква марка е? Или по-точно въздушната кутия с филтъра? Иии можеш ли да направиш снимка на лоста,с колко го резна?Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
-
Направи си от край до край генерацията
Коментар
-
Тука хората са обяснили за термолентата, ако си с чугунен няма смисъл от нея http://tuning-parts.bg/browse/produc...a+50mm*2mm*10Mpunto HGT
Коментар
-
GarrettT4 написа:Всички знаем че колектора на хгт не е чугун а за термолентата не питам какво е.. а как се отразява на хгт-то на колегата Суки
Got nos?
Коментар
-
Но,няма да е лошо и да доработиш малко колектора.
Коментар
-
GarrettT4 написа:Но,няма да е лошо и да доработиш малко колектора.
Got nos?
Коментар
-
GarrettT4 написа:63мм тръби дали ще са ми много? А за чупките тя не е ли само една - на средното гърне? Аз го питах отдавна но не ми е отговорил до днешна дата..
Got nos?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар