Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Музика на Мареа 1.9 ТД 100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Музика на Мареа 1.9 ТД 100

Къде в Бургас мога да отида д ами сложат два говоритела отзад и колко горе долу ще ми струва ако трябва освен кора да се реже и ламарина?
    Прикачени файлове

тези говорители ги има във Кауфланд, за 45 лева ако не са лажа са сребристите. А тозно тези черните към 60 лева бяха. със колегата atom ходихме да си ги взима. За поставяне не знам, цени

Коментар

Re: Музика на Мареа 1.9 ТД 100

Marinchev написа:
      Къде в Бургас мога да отида д ами сложат два говоритела отзад и колко горе долу ще ми струва ако трябва освен кора да се реже и ламарина?
      Е,толкова ли е сложно да се сложат два колони? Аз бих си ги монтирал сам- не вярвам да е толкова сложно и трудно. Аз "венецианска мазилка" успаях да направя ровейки се в нета, че едни колони ли ще ми се опънат
      SEAT Leon Cupra 300
      Triumph Street Triple 765 R

Коментар

"БудалаПункт" не са много добър избор ... има ментета дето биха свирили по-добре за тая цена ама щом си решил.
        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

VooDoo написа:
          Аз "венецианска мазилка" успаях да направя ровейки се в нета, че едни колони ли ще ми се опънат
          Ей браво бре...ти си маистор тогава!А мене тряше ме учат как се праи... :D Колега монтажа наистина не е толкова труден стига да си намериш размера тонколони които трят,да не се налага да разширяваш или да пробиваш отвори.
          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
            VooDoo написа:
            Аз "венецианска мазилка" успаях да направя ровейки се в нета, че едни колони ли ще ми се опънат
            Ей браво бре...ти си маистор тогава!А мене тряше ме учат как се праи... :D
            Първия път не се получи добре, защото не уцелих момента със цикленето. Втория път нещата се получиха значително по-добре- като за начинаещ де . Ама все пак да спомена,че се занимвам със строителство и имам понятие от циментови и гипсови шпакловки. Ако се интересуваш от нещо за "венецианската мазилка" питай.
            Прикачени файлове
            SEAT Leon Cupra 300
            Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Working...
            X