Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Джанти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Благодаря на всички за отзива. Вече се сдобих с чисто нови джанти R14 ето ги и тях.
    Прикачени файлове
    FIAT Brava SX 1.9 JTD 105 1999г.
    Подкрепете в Facebook "Не на скъпите горива в България"

Коментар

Честито! Безаварийно да си ги караш. Този надпис на капачката оригинален ли е, че хич не ми се вързва-стои ми като на тас. Иначе джантите са супер!

Коментар

Честито за новите джанти! Какъв размер са и за колко ги купи?
        SEAT Leon Cupra 300
        Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Благодаря капачката е фотошоп а размера е 6х14 4/98 ет 35 а цената 376лв от мотоексперт. марка CMS турско производство. Но все пак са нови :D за мен стават аз съм примерен и не карам барзо и се пазая от дупки доколкото може де :D Купих ги защото ми ми харесаха а и ме отказа търсенето на втора употреба понеже всеки ти предлага за Голф а размер за фиат рядко се намира. пак и ако има не ми харесва. И така се реших.
          FIAT Brava SX 1.9 JTD 105 1999г.
          Подкрепете в Facebook "Не на скъпите горива в България"

Коментар

здравейте! някои може ли да ми каже дали ще е проблем ако сложа джанти с междуболтово разтояние 4.100mm а на Пунтото разтоянието е 4.98mm? благодаря предварително!
            Прикачени файлове

Коментар

И тези http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=46233

Коментар

ivaka-punto написа:
                здравейте! някои може ли да ми каже дали ще е проблем ако сложа джанти с междуболтово разтояние 4.100mm а на Пунтото разтоянието е 4.98mm? благодаря предварително!
                не е проблем колега само трябва да си земиш раздвижни болтове ( и аз преди карах с 4 100)
                ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

2.50 лева броя ...... няма ли да опират в апаратите ?
                  dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Working...
                  X