Колеги може ли да ме насочите или да ми помогнете да намеря подобен модел джанти за фиат 14 или 15 4х98
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Джанти
Collapse
X
-
Размера им е 7x15" а междуболтовото разстояние е 4x100.Когато ги поръчвах италянците ми се извиниха че на 15" не могат да ми предложат междуболтово разстояние 4x98 и с джантите като бонус и извинение получих и болтове с раздвижен конус.Купувани са преди две години като миналото лято не са слагани поради смяната на мотора.Гумите са купувани пет дни след като джантите бяха при мен и са BFGoodrich.Точния размер и модел обаче не го помня.Бартер не ме интересува по простата причина че вече си поръчах джанти за Купе които да поберат големите дискове и апарати.
Коментар
-
BEX---GT написа:аз те съветвам да се обърнеш към Маргел и тази Toora Компетиционе - 16-ките са около 600лв новички (нещо такова ми се върти или макс 800, провери)страхотна джанта е, има ги и бели и сребристи,SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
pecata написа:Преди време имаше в форума обява за такива жанти от първата снимка на автора на темата.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Re: Джанти
RC_MIRO написа:Колеги може ли да ме насочите или да ми помогнете да намеря подобен модел джанти за фиат 14 или 15 4х98Фиат завинаги!!!!
Фиат Типо-1.4 75кс.
Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар