:D:D:D абе незнам ся от мен ли е от снимките ли е на 1-та се вижда бронзово сиво едно на други снимки се вижда бяло аджаба къв цвят е ? :D иначе еблемата малко като изакана там :D поне ABARTH да пишеше но добър замисъл 6+ :Р добро съчетание е бялото с зеленото сега остава да смениш зеленият неон с бял и тотално ми крадеш плановете ама здраве да е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Super Veloce броня и фейс лифт
Collapse
X
-
durex_a написа::D:D:D абе незнам ся от мен ли е от снимките ли е на 1-та се вижда бронзово сиво едно на други снимки се вижда бяло аджаба къв цвят е ? :D иначе еблемата малко като изакана там :D поне ABARTH да пишеше но добър замисъл 6+ :Р добро съчетание е бялото с зеленото сега остава да смениш зеленият неон с бял и тотално ми крадеш плановете ама здраве да е
Коментар
-
Tqnkata написа:момчета мониторите ви нещо не са в час чисто бяло си е преди беше бронзово сиво сега е променено на чисто бяло с език долу до бронятаFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:Tqnkata написа:момчета мониторите ви нещо не са в час чисто бяло си е преди беше бронзово сиво сега е променено на чисто бяло с език долу до бронятаFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
spooni написа:Колега така и така си почнал, пръсни я цялата в бяло. С тея джанти и едно затъмняване на стопове, стъкла, мигачи, фарове колата ще стане трепач! Ще стане изчистена и ще гаааали окото !Поздрави!FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар