Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Super Veloce броня и фейс лифт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Super Veloce броня и фейс лифт

Здравейте колеги!Най-после мога да се похваля,че е факт така дълго плануваната ми предна броня.Базирана е върху оригиналната броня!Цялата идея идва от Ламборджини и тяхната разновидност SV (Super Veloce).Предоставям снимков материал по стъпки на действие!Надявам се да ви хареса и очаквайте продължение...
    Прикачени файлове
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Con Asistencia di Veloce

Re: Super Veloce броня!

и накрая....
    Прикачени файлове
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Колега, добре се получило, но този сив комарник е ужасен. Според мен ако го пръснеш в черно, ще е доста по добре, но най-важното е на теб как ти харесва.
      ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
      Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
      Jet Black E46 M3

Коментар

На мен ми харесва изпълнението - много прецизно!
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Колега замисъла ти е много добър но според мен ще стои по добре по този начин като махнеш черните лайсни и запълниш фугите и боядисаш мрежите в черно както съм го направил на фотошопа . Това е мое мнение .
          Прикачени файлове
          http://vbox7.com/play:1631a342
          http://www.vbox7.com/play:316f1b62
          http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
          http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

dilyanski1977 написа:
            Колега замисъла ти е много добър но според мен ще стои по добре по този начин като махнеш черните лайсни и запълниш фугите и боядисаш мрежите в черно както съм го направил на фотошопа . Това е мое мнение .
            да колега както казах ще има продължение все пак благодаря ти много за съвета
            FIAT Bravo Club Plovdiv
            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Много ми хареса колега.. особенно тея светкавички отстрани .. адско адско
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Колега може ли да те питам един въпрос?В кой сервиз монтира бронята и колко пари ти взеха?Защото и аз да ходя там щом си доволен.Станала е много яко, наистина ме кефи!!!

Коментар

PB 5976 BC написа:
                  Колега може ли да те питам един въпрос?В кой сервиз монтира бронята и колко пари ти взеха?Защото и аз да ходя там щом си доволен.Станала е много яко, наистина ме кефи!!!
                  Хахахах.... Само ти ли незнаеш FIAT BRAVO ГАРАЖ ...... И аз понаминавам от време на време да видя кво се праи вътре,че то там постянно само Тунянци се праят... Евала за труда колега!GREEN LIZARD TUNING coming soon...
                  Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                  KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                  Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

много ярна бе танасе добър замисъл с този надпис чакам 2 ра част а филма
                    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

uBoy написа:
                      Много ми хареса колега.. особенно тея светкавички отстрани .. адско адско
                      Батка, и аз си мислех в началото, че са светкавици, но ми светна доста бързо лампата. Това е SV (Super Veloce). Знакът е такъв. В гООгле можеш да видиш.
                      NOW: ???
                      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Не ми харесва тази броня! Много е груба за елегантните форми на Бравото!
                        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Що ,бе с още малко изкусуряване си е добре.Въпрос на вкус все пак .
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

всеки има право на мнение
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Колега на мен много ми харесва как е станало.Кефи ме много само един косур намирам (незнам дали не е от самата снимка).Та това което не ми харесва е по средата, в центъра на добавката ми се струва, че е усукана малко?!?!

Коментар

Working...
                              X