Здравейте колеги!Най-после мога да се похваля,че е факт така дълго плануваната ми предна броня.Базирана е върху оригиналната броня!Цялата идея идва от Ламборджини и тяхната разновидност SV (Super Veloce).Предоставям снимков материал по стъпки на действие!Надявам се да ви хареса и очаквайте продължение...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Super Veloce броня и фейс лифт
Collapse
X
-
dilyanski1977 написа:Колега замисъла ти е много добър но според мен ще стои по добре по този начин като махнеш черните лайсни и запълниш фугите и боядисаш мрежите в черно както съм го направил на фотошопа . Това е мое мнение .FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Колега може ли да те питам един въпрос?В кой сервиз монтира бронята и колко пари ти взеха?Защото и аз да ходя там щом си доволен.Станала е много яко, наистина ме кефи!!!Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
uBoy написа:Много ми хареса колега.. особенно тея светкавички отстрани .. адско адскоNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Не ми харесва тази броня! Много е груба за елегантните форми на Бравото!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Що ,бе с още малко изкусуряване си е добре.Въпрос на вкус все пак .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар