Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпросче за карбон

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпросче за карбон

Колеги, някои използвал ли е карбоново фолио (такова от първата снимка) за интериора и дори за екстериора? Някакви отзиви да ми даде. Иначе по-добро от на 3М - няма, аз така мисля. На брат’чеда БМВ-то е с такова отвътре. Много качествено и добро. Само където е доста скъпо. От него обличат даже и цели коли.
    Прикачени файлове
    NOW: ???
    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Един приятел скоро облече преден капак,таван и заден капак на един еклипс.Квадрата каза,че е около 70лв.Колата стана много добре,лепи го с пистолет за горещ въздух,фолиото се разтяга като се понагрее.

Коментар

pugsy написа:
      Един приятел скоро облече преден капак,таван и заден капак на един еклипс.Квадрата каза,че е около 70лв.Колата стана много добре,лепи го с пистолет за горещ въздух,фолиото се разтяга като се понагрее.
      Наясно съм с всичко. Благодаря. Предполагам е използвал това на 3М. Просто някакси съм изтрил от първия си пост за кое конкретно става дума - става въпрос за това от първата снимка. Иначе не е кой знае колко трудно, само за капаците трябват още един чифт ръце.

Коментар

Фолито е много хубаво, седи перфектно, но се драска много. Като се слага с шпакличката като се изглажда остават следи. Това са отзиви от преден капак.
        Uno Turbo RulZz

Коментар

Фолиото сцепва направо.стига да бъде направено с вкус
          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Turbolan написа:
            Фолито е много хубаво, седи перфектно, но се драска много. Като се слага с шпакличката като се изглажда остават следи. Това са отзиви от преден капак.
            Зависи как се натиска върху него. Аз гледах едни пичове го слагаха с нещо меко, което да не го захабява. Не знам, но другата седмица ще поръчам от първото фолио да видя какво е и как ще седи. Иначе на 3М - якото (второто), е 86 лв. м2. Скъпо, но пък е мнооого добро. И да, драска се, вярно е. Но някъде четох, че се оправя със сапун и вода. С очите си видях как мачкат едно парче много здраво и после с пистолет с горещ въздух го направиха като ново.

Коментар

фолиото на 3м е супер, има 300% разтегливост и с трите вида цветове няма равно а цената не коментирам, ако има желаещи от плевен и региона съм насреща
              we ride together, we die together

Коментар

каде в София се продава и колко е цената му ?
                кара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V

Коментар

Аз днеска си намерих в София цената е 70 лв за кв.м имаха черно , сиво и бяло довечера ще пробвам как седи но 3М човека каза , че се разтегля на 40% при нагряване имаха едно огледало от кола направено и изглеждаше наистина добре
                  кара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V

Коментар

darkveidar написа:
                    Аз днеска си намерих в София цената е 70 лв за кв.м имаха черно , сиво и бяло довечера ще пробвам как седи но 3М човека каза , че се разтегля на 40% при нагряване имаха едно огледало от кола направено и изглеждаше наистина добре
                    Колега, постави ли го вече? Дай някоя снимка да скиваме всички .

Коментар

Защо не си поръчвате фолио от интернет - около два пъти по-евтино е за един квадратен метър Комбинирате се няколко човека за по-голяма поръчка и готово!Само ще почакате десетина дни, но мисля, че си струва.

Коментар

здравеите дали ако се направи преден капак и задна врата ще имаме проблеми с КАТ за цвят
                        пунто MK1 1.1 98г
                        МЕТАН
                        През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искате да оцелеете - елате в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

Коментар

Колега на мен огледалата са ми направени така , много яко седи , обаче много се драска ... Пък до питането на колегата относно капака дали господата от КАТ се заяждат ..... да заяждат се или поне с мене обичат да се заяждат ( защото капаками бил на шприц или задават вапроса ’къв е тоз белиа капак по талон май е писано само червен цвят ) ама и за капака както искаш да си го правиш пак се заяждат
                          ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                          Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                          Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

почти ще се разубедя но си мисля за идеята да проверя в КАТ дали може да се смени талона и колко ще струва това удоволствие
                            пунто MK1 1.1 98г
                            МЕТАН
                            През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искате да оцелеете - елате в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

Коментар

Какъв цвят ти е колата
                              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Working...
                              X