Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Повдигане на Fiat Ritmo 85 1.5

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Повдигане на Fiat Ritmo 85 1.5

Колеги имам една идея за старото ритмо Smile Ще го правя малко офроуд, та да ви попитам... Има ли по лесен начин за повдигането на фиатчето и блокировка на диференциала?

никой ли не знае нещо относно повдигане на ритмо?

Коментар

LoGo написа:
      никой ли не знае нещо относно повдигане на ритмо?
      Ем по-големи пружини ... щом го искаш за офф роад.Иначе може да му направш повдигане с тампони под пружините , както едно време вдигаха ладите от зад(ама едва ли ще ти свърши работа)
      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Че то не е 4х4 Може да стане, с едни подложки, но каква е основната идея?Да заприлича на тез голфове 2-ки, вдигнатите?
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Идеята е да се повдигне и да му се сложат по големи гуми + блокировка на диференциала. Ритмото има много къса първа предавка и ме е измъквало от доста напечени ситуации.. и прословутата Лада Нива съм дърпал с ритмо в кал... Няма какво да се лъжем съпер проходимо зверче за 4х2 е! Какви пружини да търся? От какво? и за отзад кажете нещо колеги, че там ще е трудно... И за диференциала Идеи ми трябват, идеята ви е вече ясна - Кола за Лов и риболов.

Коментар

Отзад е на ресьор.Сложи още един лист и ще се вдигне с 10-тина сънтиметра.

Коментар

vesogoro написа:
              Отзад е на ресьор.Сложи още един лист и ще се вдигне с 10-тина сънтиметра.
              Да бе и гумите му ще станат / .Местят се основите на носачите надолу но тряба майстор да го прави че освен всичко друго е и опасно ако се скъса.

Коментар

Working...
              X