Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вграждане на TFT монитор в таблото на Фиат Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

мн добре си го пипнал монитора братле браво ама ако пръснеш конзолката черна мисля че ще изглезда още по добре

Коментар

stefcho_sm написа:
      мн добре си го пипнал монитора братле браво ама ако пръснеш конзолката черна мисля че ще изглезда още по добре
      стефчо ,изках да се доближи максималко до цвета на колата (и се беше получило) ама накрая с лака нещо му ебах майката като имам време ще го мина с финна и ще го права наново пп имам идеики и аз да оцвета таблото малко като теб :P
      FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
      НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

Joro написа:
        Добре е. Само мое мнение е че по добре ще е с цвета на таблото. Но това е въпрос на вкус. Ако така ти харесва повече - оставяй го така.
        колега защото си е само едим бял елемент за това не ти допада сигурен сам като пръсна и другото ти искам мненито ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

Коментар

bravite написа:
          stefcho_sm написа:
          стефчо ,изках да се доближи максималко до цвета на колата (и се беше получило) ама накрая с лака нещо му ебах майката като имам време ще го мина с финна и ще го права наново пп имам идеики и аз да оцвета таблото малко като теб :P
          тука влизаш в голям филм разглобиш ли таблото...ама и аз пак ще го свалям че съм намислил нещо

Коментар

stefcho_sm написа:
            bravite написа:
            stefcho_sm написа:
            тука влизаш в голям филм разглобиш ли таблото...ама и аз пак ще го свалям че съм намислил нещо
            ААААА СЕФТЕ :D :D :D :D :D :D

Коментар

ха момчета аз си барнах 1 DVD-нце с 2.5’’ дисплейче ама мисля и аз да сложа един седмак ама мен иделята ми е да го нагнезда над жабката в "дупката"

Коментар

Re: Вграждане на TFT монитор в таблото на Фиат Браво

PB 5976 BC написа:
                Колеги искам да Ви покажа какво направихме с колегата Гошо баланса (getzko) !Вгадихме ТФТ монитор от телевизор за кола в таблото на ХГТ-то.Ето малко снимки:
                Супер само дето ми седи малко пусто от двете страни на дисплея и земете го пръснете нещо че е ужасно така поздрави Геро че не съм го виждал сумати време...И бат Иване.... хайде потърси ги тези сферички или питай Геро дали случайно няма че амортисиорчетата ми събират прах само в нас а аз подлагам един кол всеки път кат дигна капака :D

Коментар

durex_a написа:
                  ха момчета аз си барнах 1 DVD-нце с 2.5’’ дисплейче ама мисля и аз да сложа един седмак ама мен иделята ми е да го нагнезда над жабката в "дупката"
                  kolega бартер здраво за такова с дупка куриера за моя сметка

Коментар

бартер бартер колега ама панасоникът ти неми допада нещо много : ))

Коментар

Working...
                    X