Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вграждане на TFT монитор в таблото на Фиат Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аааааа и друго да питам.Това Сони DVD ли е и ще си слагаш ли допълнителна антена за ефиените телевизии?

Коментар

Tqnkata написа:
      Баджо супер е станало батка.....браво много кефи просто....ся щом вече знаеш как става да вземеш и моето ли така да го вградиш,кво да напраиш....
      добре ша напраи нали.... Евалата братлетаааааа....пак сте бачкали в ФИАТ БРАВО ГАРАЖ маи маи.... Станало е мноу добре...
      Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
      KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
      Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

kostadinov.n написа:
        Евала колеги станало е мн добре, надявам се в неделя да го видя на живо. Имам само един въпрос: колата в гараж ли стои вечер?Ще кажа и защо питам->живея на 1 етаж,колата ми е паркирана на не повече от 1.5-2 метра от прозореца ми, само една вечер забравих да си сваля телевизора и панела на DVD- то и изчезнаха (момчетата са работили доста добре небяха скъсали нито едно кабелче,небяха наранили таблото :D)!Дано да не ти се случва но вярвай ми, ще ти измъкната цялата конзола.Сега отново съм си сложил TV в количката но на стойка с вакуумче за предното стъкло.Ето и снимки:
        Е ТV имаш , аларма нямаш как става тоз номер ? Или толкова са пекани ,че са преодоляли и алармата За отключването не е философия , всяка кола се отключва лесно.Правят го с лист от ножовка направен като кука в единия край,мушат го напредната врата междо прозореца и оплътнението и се стремят за закачат механизма с лостчето за октлючване после само дърпа нагоре , и се отключва ако иска да е с централно ако и без него да е ...Тоя номер ми го показа едно момче с тел махна оплътнението на предната врата над дръшката закачи с тела механизма и отключи колата.Направо се хванах за главата ,че толкова лесно се отваря кола.Затуи препоръчвам нестандартен монтаж на аларма(да се монтира така ,че дане могат да се справят с алармата лесно ( я объркани цветове на белите , я модула за алармата да е скрит на място където нетрвбва да е.Ама така е без гараж лошо.Придържай се към темата!Модераторски екип на fiat-bg.org
        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Racer GT написа:
          Tqnkata написа:
          Баджо супер е станало батка.....браво много кефи просто....ся щом вече знаеш как става да вземеш и моето ли така да го вградиш,кво да напраиш....
          добре ша напраи нали.... Евалата братлетаааааа....пак сте бачкали в ФИАТ БРАВО ГАРАЖ маи маи.... Станало е мноу добре...
          Айвън Тунянк Гараж Перформанс Шоп ЕТ
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

kostadinov.n написа:
            Аааааа и друго да питам.Това Сони DVD ли е и ще си слагаш ли допълнителна антена за ефиените телевизии?
            колега плеъра е DVD,а и гледах едни антени за ефирните телевизии и мисля да си закупя ама по нататака че ся съм малко в криза.а хубавите антени,които хващат добре са 40-50лв
            Фиат Браво 2.0 20V HGT

Коментар

kолеги колко инча е използвания монитор тоя кит за пвц не го бях срешал до сега .като отида в магазина как да го търся -кит за пвц или ?????? иначе аз маи ще реализирам това което много ми допада
              Прикачени файлове
              FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
              НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

getzko написа:
                kostadinov.n написа:
                колега плеъра е DVD,а и гледах едни антени за ефирните телевизии и мисля да си закупя ама по нататака че ся съм малко в криза.а хубавите антени,които хващат добре са 40-50лв
                ей да бе Гец аз чак ся забелязах ..... къде ти е копчето за авариините?
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                  getzko написа:
                  kostadinov.n написа:
                  ей да бе Гец аз чак ся забелязах ..... къде ти е копчето за авариините?
                  брат ако си чел темата ще си разбрал

Коментар

bravite написа:
                    kолеги колко инча е използвания монитор тоя кит за пвц не го бях срешал до сега .като отида в магазина как да го търся -кит за пвц или ?????? иначе аз маи ще реализирам това което много ми допада
                    Какъв е тоя КИТ за ПВЦ бе хора какво представлява лепило нещо ?Идеята като цяло е много добра но козметично изобщо нем и харесва но все пак поздравления за труда и усилията
                    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

kолеги и аз започнах своя проект с тфт лсд монитора мисля че се получава доста добре монтирах го и са е китнато чекам да изсъхне и да почвам за шкуря и утре трябава дасе пръсне снимки има аз трябва да ги ресаизна

Коментар

Колеги много е хубаво начинанието. Все по често започнах да виждам подобни неща по колите. Само, че мястото ми се струва не особенно подходящо с оглед на видимостта. Случвало ми се е да пътувам с дни и една такава прдобивка ще е доста приятна за пътниците. Тези ТВ-та с вендузите мисля че не са много подходящи първо заради намалената видимост и 2 вечер светлината от екрана се отразява неприятно в стъклото и разсейва. В моята кола голям проблем ми беше докато намеря място за навигацията защото колко и да и е намален констраста по средата на прозореца ме дразнеше. Сега е плътно до шофьорската колонка така че да не се отразява толкова много. Колкото до такава мултимедия в колата, мисля, че мястото за музика е много удобно точно за това http://www.sony.bg/product/visual-en...TechnicalSpecs . Вярно парите са доста но си заслужава. А има и модели с ГПС и един куп екстри, но за дълъг път това е идеалното място да се вижда от всички. Иначе браво за ентусиазма
                        Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

Браво! Добре се е получило. Считам, че по добро място за дисплей просто няма. Идеята си заслужава. Само иска още малко козметика. Поздравления!
                          Fiat Bravo jtd 105 04.2000

Коментар

Определено много добре се е получило и особено с тези жълти апликации .
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

и на мен ми харесва, добра работа
                              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                              e30 forever!

Коментар

Това жълтото е от друг Фиат,не е на колегата "getzko" монитора!
                                Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                                Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                                Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Working...
                                X