Аааааа и друго да питам.Това Сони DVD ли е и ще си слагаш ли допълнителна антена за ефиените телевизии?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вграждане на TFT монитор в таблото на Фиат Браво
Collapse
X
-
Tqnkata написа:Баджо супер е станало батка.....браво много кефи просто....ся щом вече знаеш как става да вземеш и моето ли така да го вградиш,кво да напраиш....Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
kostadinov.n написа:Евала колеги станало е мн добре, надявам се в неделя да го видя на живо. Имам само един въпрос: колата в гараж ли стои вечер?Ще кажа и защо питам->живея на 1 етаж,колата ми е паркирана на не повече от 1.5-2 метра от прозореца ми, само една вечер забравих да си сваля телевизора и панела на DVD- то и изчезнаха (момчетата са работили доста добре небяха скъсали нито едно кабелче,небяха наранили таблото :D)!Дано да не ти се случва но вярвай ми, ще ти измъкната цялата конзола.Сега отново съм си сложил TV в количката но на стойка с вакуумче за предното стъкло.Ето и снимки:>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Racer GT написа:Tqnkata написа:Баджо супер е станало батка.....браво много кефи просто....ся щом вече знаеш как става да вземеш и моето ли така да го вградиш,кво да напраиш....FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
kostadinov.n написа:Аааааа и друго да питам.Това Сони DVD ли е и ще си слагаш ли допълнителна антена за ефиените телевизии?Фиат Браво 2.0 20V HGT
Коментар
-
getzko написа:kostadinov.n написа:Аааааа и друго да питам.Това Сони DVD ли е и ще си слагаш ли допълнителна антена за ефиените телевизии?FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:getzko написа:kostadinov.n написа:Аааааа и друго да питам.Това Сони DVD ли е и ще си слагаш ли допълнителна антена за ефиените телевизии?FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
-
bravite написа:kолеги колко инча е използвания монитор тоя кит за пвц не го бях срешал до сега .като отида в магазина как да го търся -кит за пвц или ?????? иначе аз маи ще реализирам това което много ми допадаЦелта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
kолеги и аз започнах своя проект с тфт лсд монитора мисля че се получава доста добре монтирах го и са е китнато чекам да изсъхне и да почвам за шкуря и утре трябава дасе пръсне снимки има аз трябва да ги ресаизнаFIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
-
Колеги много е хубаво начинанието. Все по често започнах да виждам подобни неща по колите. Само, че мястото ми се струва не особенно подходящо с оглед на видимостта. Случвало ми се е да пътувам с дни и една такава прдобивка ще е доста приятна за пътниците. Тези ТВ-та с вендузите мисля че не са много подходящи първо заради намалената видимост и 2 вечер светлината от екрана се отразява неприятно в стъклото и разсейва. В моята кола голям проблем ми беше докато намеря място за навигацията защото колко и да и е намален констраста по средата на прозореца ме дразнеше. Сега е плътно до шофьорската колонка така че да не се отразява толкова много. Колкото до такава мултимедия в колата, мисля, че мястото за музика е много удобно точно за това http://www.sony.bg/product/visual-en...TechnicalSpecs . Вярно парите са доста но си заслужава. А има и модели с ГПС и един куп екстри, но за дълъг път това е идеалното място да се вижда от всички. Иначе браво за ентусиазма
Коментар
-
Определено много добре се е получило и особено с тези жълти апликации .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар