svetkos_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вграждане на TFT монитор в таблото на Фиат Браво
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
batproho написа:svetkos_ написа:Joro написа:7 инча е на колегата тв-то. А това дето го гледаш е 4.3 - доста по малко. Пък и е само плеар. Дори няма и AV вход.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Joro написа:Наистина, ако можеш да разкараш тая пластмаса около дисплея ще е добре. опитай се да вградиш само матрицата с чарколяците без корпуса. По добре ще е ако го изравниш отгоре.FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
-
bravite написа:Joro написа:Наистина, ако можеш да разкараш тая пластмаса около дисплея ще е добре. опитай се да вградиш само матрицата с чарколяците без корпуса. По добре ще е ако го изравниш отгоре.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
svetkos_ написа:БТВ до оня ден имаше едно екранче с възможност за закачане на какво ли не по него. Всичко беше обяснено. Струваше към 80 лева в Ибей. Но някъде изчезна и не мога да го намеря. Разбира се, от Китай мисля, че беше. Но сам можеш да си нглася каквото поискаш. Ако го намеря, едва ли ще го гледам дълго време. А и ще го пусна веднага.FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
-
Колега една рамка около плейъра няма ли да сложиш?Иначе добре се е получило .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Колега "Ще се возим ли" лудница е песната ... иначе по темата мисля че се е получило екстра - на твойта колица и бяло и черно да е си му ходи. П.П Видях че вече няколко човека сте си ги направили и аз много го умувам но най-много ме спира това къде ще си слагам ароматизатора после ... сигурно тъпо звучи, незнам при вас как е, но обичам винаги да ми мирише, ако има някаква алтернатива моля да споделитеFiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
Ами на страничните духалки също е вариант за поставяне на ароматизатор.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар