Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

допитване за bravo td 100 hp

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

допитване за bravo td 100 hp

искам да попитам как мога на направя това браво по бърза като се има на предвид че тази седмица ще има чип колата

Re: допитване за bravo td 100 hp

momo32 написа:
    искам да попитам как мога на направя това браво по бърза като се има на предвид че тази седмица ще има чип колата
    Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
    FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
    НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

momo32 написа:
      колега, когато го чипосаш това браво, сподели с нас как става
      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

momo32 написа:
        Колега ,я уточни как се слага чип на TD100 ,че доста хора ще скочат да слагат и те...Иначе има една тема с отговори на въпроса ти ,но не си използвал търсачката!Поразрови се и ще намериш
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

колеги значи говорих с един приятел а той е говорил за моето браво за чипа. Така че от там знам че може да се прави нещо по колата . Не си измислям ако мен са ме излагали значи и аз сам ви излагал

Коментар

momo32 написа:
            колеги значи говорих с един приятел а той е говорил за моето браво за чипа. Така че от там знам че може да се прави нещо по колата . Не си измислям ако мен са ме излагали значи и аз сам ви излагал
            С една дума: Излъгали са те!
            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

momo32 написа:
              със същия успех можеш да чипосаш и магаре... даже май с по-голям на ТД100 чип - НЕ МОЖЕ!!! не давай пари... просто е невъзможно!може да се настройват помпи, турбо, но всичко това става ръчно - не знам как става, но става.
              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
              e30 forever!

Коментар

да наистина цаме излагали ИЗВИНИАВАМ СЕ КОЛЕГИ грешката е моя

Коментар

Наливай му малко керосин в резервоара и ще е като ракета !!!
                  Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

и бензин не го бърка
                    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Working...
                    X