искам да попитам как мога на направя това браво по бърза като се има на предвид че тази седмица ще има чип колата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
допитване за bravo td 100 hp
Collapse
X
-
Re: допитване за bravo td 100 hp
momo32 написа:искам да попитам как мога на направя това браво по бърза като се има на предвид че тази седмица ще има чип колатаFIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
-
Re: допитване за bravo td 100 hp
momo32 написа:искам да попитам как мога на направя това браво по бърза като се има на предвид че тази седмица ще има чип колатаFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
momo32 написа:колеги значи говорих с един приятел а той е говорил за моето браво за чипа. Така че от там знам че може да се прави нещо по колата . Не си измислям ако мен са ме излагали значи и аз сам ви излагалEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
momo32 написа:колеги значи говорих с един приятел а той е говорил за моето браво за чипа. Така че от там знам че може да се прави нещо по колата . Не си измислям ако мен са ме излагали значи и аз сам ви излагалA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар