Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разликите между 2.0 20в и 155.20в

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разликите между 2.0 20в и 155.20в

Някой може ли да ми обясни разликата в моторите и какво може да се взаимства ?

повечето коне идват от променливата дължина на смукателният колектор или на кратко V.I.S.учудващо, но разликата във усещането за вървене е осезаемо.155к.с. двигателят е с по новият модел ЕКУ-та мотроник 1.5.5 и е drive by wire

Коментар

На 155ката ЕКУто подлежи на ремап през OBDто :P
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        На 155ката ЕКУто подлежи на ремап през OBDто :P
        ако трябва да бъдем буквояди браво 1-ва серия с одб нямасъщо така ремапа на точно това ЕКУ е доста тегаво и точно през диагностичната букса не става

Коментар

ОБД - разбирай буксата за диагностика, просто така си спестявам писането, както и да е.За ремапа не съм убеден, но ще пробвам. До тогава приемам, че си прав.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            ОБД - разбирай буксата за диагностика, просто така си спестявам писането, както и да е.За ремапа не съм убеден, но ще пробвам. До тогава приемам, че си прав.
            ако минеш само с проба добре

Коментар

Първо ЧНГ и второ освен ЕКУ-то и ВИС-а двата мотора имат и една друга важна разлика на 155 коньовия матор клапаните са чувствително по големи и всмукателните и изпускателните От там са основно повечкото коне
              ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Working...
              X