Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

кевларен съединител ?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не ни пречи, просто се чудим кое налага тази промяна.Мощността ли, мястото на използване на автомобила ... да знаем просто.Искаме просто да сподели, ако е възможно.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

не помна да сам питал дали да си слагам или не ако знаете какъв е диаметара или нещо което може да ми помогне ми кажете ако не не по добре не пълнете темата с глупости а за тоя с форда ...знам ли може некви комплекси да избива по тоя начин......а и чесно казано не ме интересува....
      ....Турбото е закрепено от долната страна на акумулаторната стойка. Наложи се да повдигна турбото. След което отново си сложих всичко на мястото. Турбото не съм го откачал от никакви кабели, но оттогава започна да издава един шум...

Коментар

stangero написа:
        ...ако знаете какъв е диаметара ....
        Колега,пусни ми номера на рамата и ще ти кажа данните на диска ти-диаметър и шлици/поне това което е първично вградено/...
        LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
        LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
        LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
        Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
        Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Идеята е че с тоя съединител в градско ще ти е трудно да караш! Свиква се ама ще сеца здраво! Успех в начинанието ама си помисли все пак!
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

номера е ZFA17600000001117
            ....Турбото е закрепено от долната страна на акумулаторната стойка. Наложи се да повдигна турбото. След което отново си сложих всичко на мястото. Турбото не съм го откачал от никакви кабели, но оттогава започна да издава един шум...

Коментар

stangero написа:
              номера е ZFA17600000001117
              Ф 215мм,профил на главината 23.1х20.1 , брой зъби 20 Поздрави!
              LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
              LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
              LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
              Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
              Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

мерси колега тия дена ще го права и ще пусна снимки

Коментар

от около 2 седмици го карам :Pне е толко гадно да се кара свиква се то на мен си ми седат демферите почти нема приплъзване направо лепи ама форума не ми дава да кача снимките ???

Коментар

http://prikachi.com/Там ги сложи снимките.Като зацепва тресе ли ?
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      http://prikachi.com/Там ги сложи снимките.Като зацепва тресе ли ?
                      може би да притриса ама почти не се чуства а може и да си внушавамhttp://prikachi.com/files/1351617H.j...s/1351622T.jpg

Коментар

Working...
                      X