Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чип за браво 1.8 16v ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ясно, значи точно за този двигател няма смисал. Нито конете ще са добри нито разхода толкова по-различен от преди, явно няма да се прави колеги. Благодаря за мнението, ако реша за някакъв по силов тунинг ще прегледам нещата които колегата препоръча иначе ако имате инфо как мога да вдигна конете на фиатката ще чакам и други предложения

Коментар

bachev написа:
      В най добрия случай със свалянето на катализатора и слагането на резонансно гърне + чип максимум ще вдигнеш до 125 - 130 кончета общо.
      Това и да го видя, няма да го повярвам.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        bachev написа:
        В най добрия случай със свалянето на катализатора и слагането на резонансно гърне + чип максимум ще вдигнеш до 125 - 130 кончета общо.
        Това и да го видя, няма да го повярвам.
        Забравих спортния филтър Сваляне на катализатора ,слагането на резонансно гърне + чип + спортен филтър . Макс 125 - 130 в най-добрия случай. 10 кончета от чипа и от 4 до 7 от катализатора + филтъра. Емзо кое не ти се вярва ?
        Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Не му се вярва, защото е стило а не браво нищо лично

Коментар

http://www.digitaltuning.bg/tuning/f...колкото съм чул.... тука ти минават дино преди и след ремапването да видиш нагледно резултата....

Коментар

Insane написа:
              http://www.digitaltuning.bg/tuning/fiat/brava/1.8-113-cvДоколкото съм чул.... тука ти минават дино преди и след ремапването да видиш нагледно резултата....
              Точно това търсих, но явно са го писали за брава, но така или иначе двигателите са идентични и мисля че при браво дори резултатите биха били по-добри. Но това естествено може и да не е така. Явно може да се качи и повече от 10 кончета, поне по това което са написали. Щом хората минават дино преди и след ремапа значи би трябвали да е истина. Но това е сериозна цифра, а се говори че има хора които го правят за по 100-150лв което е съвсем различно нещо, не се знае просто качеството на услугата.

Коментар

bachev написа:
                Емзо кое не ти се вярва ?
                Всичко, хвърли един тон пари, но мини през дино преди и след, тогава ще говорим, ако ти се говори де
                dolarcho написа:
                Не му се вярва, защото е стило а не браво нищо лично
                Преди Стило-то, карах Браво
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ясно няма да го бъде, прекалено малък резултат за прекалено много средства. Това е извода

Коментар

dolarcho написа:
                    Ясно няма да го бъде, прекалено малък резултат за прекалено много средства. Това е извода
                    Ами аз утре съм при Бобо, ще водя каката от подписа точно за такава щуротийка... След ден-два ще пиша за резултатите.Както се казва - очаквайте включване от мястото на събитието (престъплението ) и не сменяйте канала :P
                    Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp
                    Fiat Croma 1.9 Mjet 150hp
                    Alfa Romeo 147 JTD - бивша

Коментар

Zarini написа:
                      dolarcho написа:
                      Ами аз утре съм при Бобо, ще водя каката от подписа точно за такава щуротийка... След ден-два ще пиша за резултатите.Както се казва - очаквайте включване от мястото на събитието (престъплението ) и не сменяйте канала :P
                      Браво колега супер, че си се навил обаче двигатела ти е по-различен от моя и нз какъв ще е резултата ама ти ще кажеш де дано да е лудница, айде пиши после....

Коментар

Колегата с Ланчата.... можеш ли да кажеш какво ти е ECU то ... на кой производител.?

Коментар

Skip написа:
                          Колегата с Ланчата.... можеш ли да кажеш какво ти е ECU то ... на кой производител.?
                          Лоши новини, момчета - за мен и подобните ми ECU-то й е някакво ши.....но Hitachi, за което Бобо няма софтуер, а пък хардуерно да се пипа - Ъпсурт, залято, запечатано и т.н. ми обясни той.Все пак разходката ми не беше напразна - презацепи й ангренажа за всеки случай, сложи й едни свещи NGK ориджинали, смени една разбита ролка и количката живна. Набеляза и още няколко дребни проблемчета за отстраняване, за които аз хабер си нямах, а могат да станат сериозни Мдаааа - с т`ва ECU аз ще се размина с чипосването
                          Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp
                          Fiat Croma 1.9 Mjet 150hp
                          Alfa Romeo 147 JTD - бивша

Коментар

Бла, бла, явно е нямало в ибей софтуер Ама пък погледни от добрата страна, спестил си някой излишен лев.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Еми колега кво да правиш, но добре че си отишъл все пак ремъка ти е бил за презацепване, свещи тва онова и е живнала колицата. Браво, аз съм мн доволен от Бобо мн добре работят. Я само кажи колко пари ти взе?

Коментар

Какво стана колега, нищо не каза...

Коментар

Working...
                                X