Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

нужда от помощ за пунто 2000 16v турбо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

двигателя от пунтото се продава на части за момента има всичко
    добрите момчета отиват в рая а лошите кадето си поискат

Коментар

двигателя от пунтото се продава на части ако имате интерес :D

Коментар

kalinfast написа:
        двигателя от пунтото се продава на части ако имате интерес :D
        Ама не си казал от какво Пунто ... кои модел точно ?
        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

14 gt turbo

Коментар

Колега аз те подкрепям напълно Нямам финасовата възможност,иначе до сега отдавна да съм направил мойта така!Бях говорил даже с колегата Красьо да се видим точно преди инцидента.Като сложа такъв двигател мисля и ЧИП да и сложа(с него ще е около 260коня)Сега обмислям даже и да я олекотявам.Това ще е първото нещо което ще направя,а живот и здраве догодина и аз искам такъв мотор на мойто ще сложа!!!!!!!!!!!!!!Колега пусни една тема направо и ако може повечко снимки да има(ако може и малко пояснения към тях ще е супер)

Коментар

Най-добре взимай цялата предница на Купето моста, двигатела, скоростната кутия, полуоските, приводите към скорстния лост за по-сигурно. Помна обаче че Красио реза полуоските че бяха дълги. Колега ще следя темата ти с интерес и ще чакам развитие
              Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Как само с чип става 260 к.с. не ми е много ясно

Коментар

Valiosport написа:
                  Най-добре взимай цялата предница на Купето моста, двигатела, скоростната кутия, полуоските, приводите към скорстния лост за по-сигурно. Помна обаче че Красио реза полуоските че бяха дълги. Колега ще следя темата ти с интерес и ще чакам развитие
                  Даже е по-добре направо цяла кола да се купи и да се вземе от нея каквото трябва.Останалото да се продаде,а и твойте части като се махнат,може даже да си на далавера от цялата работа :D Трябва да се поразровя за ЛС дето сме си писали с Красьо.Беше ми казал,че е рязал гредата пред радиатора,свалил е рад. на климатика и е рязал полуоските.Сещам се,че окачването беше оригиналното.Гледал съм че сменят цялото серво на спирачките,но си мисля че ако се сменят само дисковете с по-голям диаметър и с големи за тях спирачни апарати от към спиране колата ще е 6+За окачването незнам какво да кажа Мойта с тия 17" е доста по-стабилна от преди и ако се инвестира и в едни пужини и амортиьори...................е няма да става за някой високопланинско рали,но за всекидневка

Коментар

Ами ако е 5 цилиндровия мотор става http://www.mcchip-dkr.com/chiptuning.../2.0+Turbo/220 обаче за 16V ще иска и още нещо освен чипа за 260 коня...
                    Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                    Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                    Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

PaUnOff написа:
                      Ами ако е 5 цилиндровия мотор става http://www.mcchip-dkr.com/chiptuning.../2.0+Turbo/220 обаче за 16V ще иска и още нещо освен чипа за 260 коня...
                      Аз пък съм убеден че и за 20V Турбо пак няма да стане с чип само ,а за 2.0 16 Турбо ще трябват доооста работи освен чип само П.П.Правилно е да се казва ремап,а не ’ЧИП" ,понеже и оригиналния чип може да се трие и записва на ново ,а чипа е само една подложка,т.е. програмируема памет
                      Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Колеги благодаря за информацията. А някои знаели как се охлажда джигателя от купето,защото аз го бях закъсал с пунтото много прегряеаше.Радиатора да го ставя ли същия?Аз разбрах че абс остава същия само се измества в страни.А за инсталацията има ли някой по запознат частично ли трябва да се смени или цялостно.

Коментар

за двигателя съм съгласен че само с чип не става 260кс а може би около 225кс но това е нещо което ще го обсъдим малко по натам за момента ме интересува монтажа на двигателя.А хидравликата как стоят нештата някои знае ли?

Коментар

Tie написа:
                            Не съм много наясно http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...&start=0Щом пунто ГТ може от 130 да стане 160+ само с чип нз Все пак и двете коли са с турбо :D

Коментар

valyotuning написа:
                              Tie написа:
                              Не съм много наясно http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...&start=0Щом пунто ГТ може от 130 да стане 160+ само с чип нз Все пак и двете коли са с турбо :D
                              определено се заблуждаваш
                              sigpic
                              Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                              475HP 11,5/1,9/191
                              YouTube

Коментар

http://cgi.ebay.co.uk/FIAT-Coupe-16V...item3a55f30ea5

Коментар

Working...
                                X