Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

нужда от помощ за пунто 2000 16v турбо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

нужда от помощ за пунто 2000 16v турбо

мисля да тунинговам малко пунтото-да монтирам дв.от фиат купе 2000 16v турбо.ако има някой запознат какви проблеми могат да се появят,маля не пишете че колата става нестабилна!това го знам благодаря предварително!
    добрите момчета отиват в рая а лошите кадето си поискат

Един колега вече загина така...

Коментар

Колега мога доста работи да кажа,но ще си замълча............ дано коментара на колегата и моят те накарат да се замислиш малко,кое си заслужава повече колата или живота ти си прецени.2 ма мои приятели така си отидоха Yellow_Flash_Colorz_PDT_41
      Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
      И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
      .

Коментар

x

Kолега ако ще правиш някоя кола с турбо то нека тя да тежи малко повече.Другото колегите вече го казаха

Коментар

Той ако е решил да го прави едва ли ще ви послуша и ще се откаже.Мощната кола не убива-тя просто прави това което задкормилното у-во и казва.От колко време караш автомобил?Гледам че си и от рисков район на България :D :D :D .Мога да помагам с някои снимки ако все пак тръгнеш да го правиш

Коментар

И аз искам :D
            Танцувай с любов!
            Fiat Punto SX 1.2 60+ ;=]

Коментар

идеята не е лоша НО както казах вече е пробвано във англия и проблема със нестабилната задница не са успяли да го решат дори и със допълнителни тежестимомчетата не ме послушаха като им казах че става нестабилна и резутата беше на лице - Двама убити и еднин едвам оцеля Чудя се за какво ти е мощен автомобил ако не можеш да го настъпиш ???? както ти каза - не автомобила убива а задкормилното... вервай ми имам достатъчно опит със колите да за да ти кажа ,че една кола колкото повече върви толкова повече те предизвиква ТОЧНО ЗАРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА МОЕТО ПУНТО ЩЕ СПИ ЗИМЕН СЪНасфалта е студен не мога да загрея гумите , завъртях се малко но без никакви поражения и така ти сам си прави изводите дале не е по удачно да зи вземеш ГТ със полекия мотор и със същия запас коне и да не променяш констукцията или .....
              Power Under Pressure

Коментар

За мен това е не логично...2000 турбо на това купе е как да кажа....малоумно! Ти не можеш да овладееш това нещо и както казват по-горе задницата е неконтролируема!
                EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
                http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo

Коментар

не пуснах тази тема да ме разубеждавате а да помогнете.Колега kaci пусни снимките с които можеш да помогнешАко някой друг има някаква,каквато и да е информация да пише

Коментар

ZinG написа:
                    За мен това е не логично...2000 турбо на това купе е как да кажа....малоумно! Ти не можеш да овладееш това нещо и както казват по-горе задницата е неконтролируема!
                    сам паднал ,сам се убил

Коментар

Колата ще се използва повече за драг.Мисля ,че тежеста върху прадницата ще е по добре-по-добро сцепление.Прегледах много теми за поставянето на двигателя но не открих ништо особенно,ако има по подробно представен проект,моля пишете!Ако има запознати колеги с проекта на красио пишете

Коментар

има ли някои запознат какво се сменя по окачването,скоростите-скоростния лост,инсталациата има ли нешто общо с пунтото или не

Коментар

kalinfast написа:
                          има ли някои запознат какво се сменя по окачването,скоростите-скоростния лост,инсталациата има ли нешто общо с пунтото или не
                          Нищо общо,ще ти трябват и жила за скоростния лост от турбо купе

Got nos?

Коментар

ok това ще се уреди лесно има го на купето дето ще свалям двигателя
                            Прикачени файлове

Коментар

наи добреште е да е 4x4 ето италианците какво са сатворили - http://www.puntopower.com/mariotti_gt_2l16v.html

Коментар

Working...
                              X